Af - 02/06-15 10:00

Virkelighedens Askepot: Halvsøstre snyder teenagere for fars arvVirkelighedens Askepot: Halvsøstre snyder teenagere for fars arv

Til sammen havde børnene arvet over en million, men de to ældre søskende tog hele kagen.

Bildstrecke im Grossformat »

Virkelighedens historie om Askepot...

Den engelske Sasha Cochranes halvsøstre holdt fars arv hemmelig for den bare 19-årige pige, da hendes far døde.

Virkelighedens Askepot bor i Storbritannien, og den historie rummer en millionarv. Det skriver engelske Metro.

Sasha Cochrane mistede sin far, da han faldt ti meter ned fra et stillads på en byggeplads i 2011. Han døde uden at have skrevet et testamente, men efterladte sig fem børn og en livsforsikring. Den 19-årige Sasha og hendes to mindre søskende på bare 15 og 14 år var nu ladt alene og søgte hjælp og støtte hos sin ældre halvsøskende Amanda på 34 og den 30-årige Claire, der blev født i farens tidligere ægteskab.

Beslutningen skulle vise sig at blive en dyr omgang for de tre teenagedøtre. Halvsøstrene Amanda og Claire stak samtlige 1,2 mio. kroner i deres egne lommer.

- De var 30'erne, og mine små søstre og jeg var bare teenagere. Min far havde skrevet os alle fem på forsikringen og havde regnet med, at de blev delt op i fem dele, siger Sasha Cochrane.

Grov bryllupsfotograf: 'Hun må da være verdens grimmeste brud'
Grov bryllupsfotograf: 'Hun må da være verdens grimmeste brud'

- Pengene skulle sikre vores fremtid. Istedet så beholdte de det hele selv. Jeg er en slags virkelighedens Askepot, siger hun om oplevelsen.

Forsikringsselskabet havde skrevet til hver af de fem døtre, at der var godt 240.000 kroner til dem hver, men efter et år havde de tre yngste ikke hørte mere til den lovede arv.

Derfor skrev Sasha til selskabet for at høre, hvornår pengene blev udbetalt. Til sin rædsel fandt hun ud af, at søstrene var blevet udnævnt som fuldmægtige og bare to uger i forvejen havde fået udbetalt hele beløbet.

Sasha gik straks til politiet i Manchester, men de kunne intet gøre overfor halvsøstrenes bedrag. Det var tale om et civilt søgsmål, så der var kun rettens vej.

Da hun konfronterede søstrene sagde de, at der ikke var ret mange af pengene tilbage. Claire påstod, at hun og Amanda havde brugt en stor del af dem på farens begravelse, en urne og på advokatregninger.

Halvsøstrene var kun klar til tilbyde de tre søstre under halvdelen af det, der var retmæssigt deres.

- De tilbød os 100.000 hver. Det er selvfølgelig mange penge, men når man tænker på, at de ville have beholdt 450.000 til dem selv, så gav det ingen mening, siger Sasha og fortsætter:

TV: Åh Gud, det er mor! Her afbryder hun tv-show og skælder sine sønner ud
TV: Åh Gud, det er mor! Her afbryder hun tv-show og skælder sine sønner ud

- Jeg blev rasende.

Nu sparer Sasha, der i dag er blevet 23 år gammel, op til at kunne slæbe sine ældre halvsøstre i retten.

Den ene af de to halvsøstre påstår, at de tre piger er blevet tilbudt 450.000 kroner til deling, men stejler alligevel, når hun bliver spurgt ind til den ulige opdeling af arven.

- For at være helt ærlig, så fik de ingenting. De fik som fortjent, siger Amanda Cochrane om sine yngre søskende.

LÆS OGSÅ: Nej du ser ikke syner: Trillinger siger ja, ja og ja!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx