Af Berit Hartung - 12/11-17 10:25

Britisk hundeejer fik bøde for at glemme en vigtig ting: Naboerne kunne ikke holde stanken udBritisk hundeejer fik bøde for at glemme en vigtig ting: Naboerne kunne ikke holde stanken ud

Engelsk mand fik bøde på 1000 pund for at undlade at fjerne hundelorte på sin egen grund.

storybild

En britisk mand med to hunde af racen bull mastiff har fået en bøde for ikke at fjerne hundenes efterladenskaber på sin egen grund. (Arkivfoto) (Billede: SHANNON STAPLETON)

Enhver hundeejer ved, at man skal samle op efter sin hund, men vidste du også, at det kan blive en særdeles dyr affære, hvis du glemmer at fjerne din firbenede vens efterladenskaber hjemme i din egen have?

Det blev det i hvert fald for den britiske mand, Matt Scott. Han måtte punge ud med, hvad der svarer til mere end 8000 danske kroner, fordi hans egen have var fyldt med hunde-høm-hømmer.

Det skriver den lokale avis Lancashire Telegraph.

'There is a dogshit in my garden...' sang Shubidua i begyndelsen af 80'erne, da de over- eller rettere undersatte teksten på deres legendariske landeplage 'Jeg har en hund med fire poter.'

Det var også lige præcis tilfældet med Matt Scott fra Haslingden i Lancashire i det centrale England.

Manden har to muskelhunde af racen bullmastiff, og han havde altså ikke bare en, men hundredevis af hundelorte i sin have.

I modsætning til shubbernes sjove sang, så løste han ikke problemet ved bare at slå sit græs. Efterladenskaberne lå nemlig i en indhegning på hans matrikel, hvor hundene opholdte sig. Og her gik de to hunde - bogstaveligt talt - i lort til op over alle fire poter.

Du kan se et billede af hundeejerens hundegård her.

Stanken fra løbegården blev så slem, at naboerne ikke længere kunne have deres vinduer åbne. De klagede til hundeejeren og bad ham fjerne lortene, men lige meget hjalp det.

Derfor fik den 41-årige hundeejer et påbud fra de lokale myndigheder om at få ryddet op på grunden, men heller ikke det fik ham til at gøre noget ved problemet.

Forleden fik Matt Scott så en gigantisk bøde fra en lokal retsindstands for at lade sine hunde gå rundt i en hundegård, der var så ulækker, at det ikke bare var til gene for dyrene, men også for naboerne.

Lancashire Telegraph har talt med naboen Russell Murray, som fortæller, at problemet har stået på siden maj 2016, og at han selv har bedt ham rydde op efter hundene.

»Lugten var absolut ulækker, virkelig rædselsfuld. Problemet blev større i løbet af sommeren, og der var bare masser af hundelort over det hele. Jeg blev nødt til at holde mine vinduer lukkede, fordi lugten ville komme inden for, og du kan nok forestille dig, den var ekstrem stærk.«

Naboen har selv hund, og undrer sig over, at Scott ikke samlede op efter hunde.

En anden nabo fortæller til avisen, at det i perioder var en pine overhovedet at opholde sig uden for, fordi stanken var så slem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

De ryddede op i bedstefars hus: Han...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Fire skiløbere frygtes døde i lavine
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx