Af - 27/07-15 10:17; Opdateret: 27/07-15 11:33

Sådan får mor sin søn til at spise sund madSådan får mor sin søn til at spise sund mad

Søn spiser figurer fra tegnefilm til morgenmad. Sådan får en kreativ mor sin søn til at spise sund kost.

Bildstrecke im Grossformat »
Menue: Kiwi med Nutella, fuldkornsmel, banan (tænderne) og æble. Se hvordan Shrek ser ud, ved at klikke på linket herunder Menue: Æg med spinat, papayafrugt, æble som bogstaver og blåbærpandekager Menue: Æg med spinat, peanutbutter på toast, pære, jordbær og bogstaver af æble. Menue: Pære, ost, Jordbær, blåbær og kiks. Se hvordan Mike fra Monsters Inc ser ud ved at klikke på linket herunder Menue: Linser med ris, wrap lavet af fuldkornsmel med squash som bogstaver. Er du i tvivl om, hvordan Simba ser ud, så kan du klikke på linket og vurdere, om du synes, Laleh Mohmedis menue ligner Disneys version Menue: Hårdkogte æg, wrap, salat, fersken og æbler som bogstaver. Se hvordan Squirt fra Find Nemo ser ud i nedenstående link Menue: Linser med gulerod, søde kartofler, brune ris, kogt spinat, peberfrugt, aubergine, wrap lavet af fuldkornsmel og bogstaver af æble. Se hvordan Mr Potato Head ser ud ved at klikke på linket herunder Menue: Frugt med blåbær, speltpandekager, ingefær, rødbedejuice, grønkål og havre. Se hvordan Gonzo og Frozzie ser ud i The Muppets via nedenstående link Menue: Æggehvider, gulerod, agurk, ingefær, appelsin, friskpresset rødbeder og bogstaver i vandmelon. Se hvordan Olaf ser ud i filmen Frozen i nedenstående link Menue: Frugt med müsli og æblebogstaver. Se hvordan Bert og Ernie ser ud ved at klikke på linket herunder Menue: Speltpandekager med pære og papayafrugt. Se hvordan Melman ser ud i filmen Madagascar via nedenstående link Menue: Frugt, broccoli og blåbærpandekager. Se Kermit og Animal i The Mobbet via nedenstående link Menue: Frugt med yougurt og bananer. Se hvordan Chucky Rugrats ser ud "i virkeligheden" ved at klikke på linket herunder Menue: Æggehvider, fuldkornsmelwrap, æble og bær. Se Kung Fu Panda ved at klikke på linket herunder Menue: Æg med skinke, ost, wrap og frugt. Se hvordan SvampeBob Firkant og Patrick "rigtigt" ser ud via nedenstående link Menue: Pandekager lavet af speltmel med grapefrugt og æbler. Se hvordan King Julian og Løven Alex fra Madagascar ser ud ved at klikke på linket herunder Laleh Mohmedi skriver, at hun lavede Michael Jackson, fordi hendes søn efterlyste morgenmad formet som ham. Værsgo' Jacob! Menue: Kokusnød-kyllinge-ris og ærter. Bogstaverne er formet af gulerod. Menue: Speltpandekager med appelsin og vandmelon. Se hvordan Lorax ser ud "i virkeligheden" via nedenstående link Menue: Agurk, æggehvider, jordbær og æble. Se hvordan Mr. Peabody rigtigt ser ud i nedenstående link Menue: Regnbuefrugt med speltpandekager. Se hvem Grug er i nedenstående link Menue: Æg med skinke, ost og frugt. Se hvordan Peppa Pig ser ud i nedenstående link Menue: Ristet wrap lavet af fuldkornsmel med skinke, ost, salat, blåberg (håret) og bogstaver i æble. Se hvordan Joy ser ud i Inside Out, kan du klikke på linket herunder Menue: Agurk, æg, friskpresset rødbedesaft, æble, gulerod og mandarinjuice. Hvis du ikke ved, hvordan Minions ser ud, kan du klikker på linket herunder.

Se den australske mor Laleh Mohmedis gyldne løsning på at få sin søn til at spise sund mad.

Skeen, der agerer flyvemaskine der gerne vil "ind i garagen". De fleste forældre har hver deres metoder til at få deres børn til at spise.

En australsk mor har nu fundet på en meget kreativ løsning, som får hendes søn til at spise sund morgenmad.

Hun laver sønnens mad om til kendte tegnefilmsfigurer.

Det hele begyndte, da jeg en dag besluttede, at jeg ville blive kreativ i køkkenet. Jeg lavede en løve ud af pandekager til min søn. Den lignede godt nok en bjørn, men han elskede den så meget, at jeg er blevet ved med at lave figurer ud af hans mad.
Det siger Laleh Mohmedi.

Det rene vanvid: Kyllinger bliver farvet og solgt som legetøj
Det rene vanvid: Kyllinger bliver farvet og solgt som legetøj

Hver aften fortæller Jacob, hvilken karakter han gerne vil have, at Laleh Mohmedi skal lave, og næste morgen kan Jacob sætte tænderne i figuren.

Der var dog en dag, hvor Jacob efterlyste at spise en kendt popstjerne frem for en disneyfigur. Se hvilken i galleriet ovenfor - billede 17.

Forsker slår alarm: De mørke pomfritterkan give dig kræft
Forsker slår alarm: De mørke pomfritterkan give dig kræft

Folks reaktioner har været meget positive, hvilket er dejligt. Det er et lille øjeblik, som min søn og jeg har sammen hver dag, og jeg er glad for, at jeg har mulighed for at dele det med resten af verdenen.
Sådan siger Laleh Mohmedi, der har lavet en Instagram, hvor hun udelukkende oploader billeder af Jacobs mad.

Hun arbejder i den australiske medicinbranche men drømmer om en dag at kunne udgive en fødevarekunstbog, som hun kan give til Jakob som en souvenir, når han bliver stor.

Fem overraskende ting som skader tænderne
Fem overraskende ting som skader tænderne

LÆS OGSÅ: Velgørenhed: Kendte kvinder ræser for velgørenhed

LÆS OGSÅ: Disse populære stykker slik får snart deres egen pose

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Britiske ransagning indledt hos...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx