Af - 29/03-15 08:20

Den her manglende ingrediens fik kvinde til at skyde efter McDonald'sDen her manglende ingrediens fik kvinde til at skyde efter McDonald's

Heldigvis kom ingen til skade, da kvinden fik nok af de glemsomme McDonald's-ansatte.

storybild

Den manglende ingrediens, som fik kvinden til venstre, Shaneka Torres, til at skyde mod McDonald's, er ikke en del af klassikeren til højre, en Big Mac. (Billede: Polfoto)

Hvis du kommer forbi McDonald's i Grand Rapids i den amerikanske stat Michigan, kan du nok være ret sikker på at få lige præcis det, du bestiller. Her var de ansatte nemlig udsat for en oplevelse, de ikke glemmer foreløbig.

Her valgte en 30-årig kvinde nemlig at affyre et skud ind i restauranten, da hun for anden gang på en dag havde fået en burger, der ikke passede med den, hun havde bestilt.

Shaneka Monique Torres havde to gange bestilt en bacon-cheeseburger, men begge gange fik hun en burger i hånden, hvor der ikke var bacon i. Torsdag blev hun dømt skyldig for episoden og står nu til op mod syv års fængsel, skriver Time Magazine.

Burger King lancerer ny parfume: Nu kan du dufte af whopper
Burger King lancerer ny parfume: Nu kan du dufte af whopper

Hændelsen skete tilbage i februar 2014. Shaneka og en ven kørte om eftermiddagen den 10. februar gennem McDonald's drive-in, hvor de fik den første bacon-cheeseburger uden spor af bacon.

De ringede til restaurantens manager, og han lovede dem en gratis burger som kompensation, næste gang de kom forbi. Det gjorde de senere samme dag, men igen var den gal med de ansatte. Der var ingen bacon i bacon-cheeseburgeren.

Det fik angiveligt Shaneka til at trække sin pistol og affyre et skud ind i restauranten, hvor ingen heldigvis blev ramt. Ifølge Metro skyldes det blandt andet, at en af de ansatte havde bøjet sig ned for at samle en burger op og dermed undgik skuddet.

Nu får du valgkamp på McDonald’s
Nu får du valgkamp på McDonald’s

En halv time efter episoden blev Shaneka anholdt, og torsdag var hun så for retten. Her blev hun kendt skyldig for at bære et skjult våben, for at skyde ind i en bygning og for at bruge våbnet til en kriminel handling.

Shanekas forsvarsadvokat fortalte til under retssagen, at den 30-årige kvinde affyrede våbnet ved et uheld, og at det ikke havde forbindelse med bacon-cheeseburgerne, der rent faktisk kun var cheeseburgere.

Strafferammen lyder på op til syv år, og om det ender med så mange år bag tremmer, finder Shaneka ud af den 21. april.

TV: Burgerkæde med ny, saftig reklame
TV: Burgerkæde med ny, saftig reklame

TV: Se Venner-introen med Harry Potter eller Batman
TV: Se Venner-introen med Harry Potter eller Batman

LÆS OGSÅ: TV: Her er den sødeste bommert, vi længe har set

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx