Af Finn Bjørvig Hansen - 07/02-18 20:29

John skød begge sine døtre: Nu er han blevet henrettet John skød begge sine døtre: Nu er han blevet henrettet

En amerikansk mand skød og dræbte sine to unge døtre, men deres mor lyttede hjælpeløst til på en telefon. Nu er han er blevet henrettet i staten Texas.

storybild

John David Battaglia blev henrettet i den amerikanske stat Texas. Det var den tredje henrettelse i USA  år, (Billede: Texas Department of Criminal Justice)

Den tidligere revisor fra Dallas, 62-årige John David Battaglia, fik dødssprøjten for at have dræbt sin 9-årige datter Faith og hendes 6-årige søster Liberty, tilbage i 2001. Der skriver abc.net.au.

Han var allerede skilt fra børnenes mor, og drabet skete under et besøg i hans lejlighed i Dallas. Henrettelsen var den tredje i USA i år - alle i Texas.

Hans tidligere kone Mary Jean Pearl overværede henrettelsen.

Hans sidste ord var ifølge fængselsbetjentene: »Nå, hej Mary Jean. Vi ses senere. Vær så god at starte.«

Ifølge retsdokumenter fik Battaglia i 2001, kort tid før han skulle have sine døtre på besøg til middag, besked fra politiet om, at han blev nødt til at overgive sig, fordi han havde overtrådt sin prøvetid.

Betjenten bad ham overgive sig, så de ikke blev nødt til at bringe ham til politistationen, mens han var sammen med sine børn.

Efter børnene ankom, efterlod han en besked på konens telefonsvarer. Da hun ringede, satte han den på medhør, og krævede at tale med datteren Faith.

Datteren spurgte: »Mor, hvorfor vil du have, at far skal ryge i fængsel?«. Sekunder senere kunne man høre hende sige: »Nej, far, lad være med det, gør det ikke.«

Moderen hørte pistolskud og skrig, og Battaglia skreg obskøniteter til hende over telefonen.

Det var moderen, som ringede 911 til alarmcentralen, og politiet kom hurtigt til stede hos manden, hvor de fandt begge døtre skudt adskillige gange.

John David Battaglia var tilsyneladende ikke mere oprørt over det hele, end han gik på bar sammen med sin veninde bagefter.

Han blev arresteret hos en tatovør, hvor han var ved at få lavet roser, som et minde om sine dræbte døtre, viser retsdokumenter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Revy-krigen er afgjort: Denne revy er...
bt.dk
Nu sætter kronprins Frederik ord på...
bt.dk
Drama på Amalienborg Slotsplads under...
bt.dk
Retoriker: 'Den her tale får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx