Af - 09/09-16 13:11

Her får Mason lov til at kramme sin døende tvillingebror for første gangHer får Mason lov til at kramme sin døende tvillingebror for første gang

Billedet af tvillingernes første kram er gået verden rundt som et symbol på søskendekærlighed.

storybild

11 dage gamle Masons tvillingebror Hawk blev født med den alvorlige lidelse Congenital Diaphragmatic Hernia, der også er kendt under forkortelsen CDH.

Hans tilstand var så dårlig, at Mason blev adskilt fra ham ved fødslen, og først 11 dage senere kunne han få lov til at blive genforenet med sin dødsyge bror, og efterfølgende er billedet af deres første kram gået verden rundt, skriver CBS.

Kvinde med verdens første ansigtstransplantation er død
Kvinde med verdens første ansigtstransplantation er død

Forældrene lagde billedet af den genforenede tvillinger op på facebook, hvor det blev reageret på mere end 100.000 gange, men onsdag måtte de sorgtynget fortælle, at Hawk var afgået ved døden kun tre uger gammel.

Forældrene havde oprettet en side på Facebook for tvillingerne, så deres familie og venner kunne følge udviklingen, men efter Hawks død har de besluttet at lade den fortsætte, så de kan gøre opmærksom på sygdommen CDH, som kun omkring halvdelen af alle ramte overlever.

Manden bag udryddelsen af koppesygdom er død
Manden bag udryddelsen af koppesygdom er død


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx