Af - 15/06-16 08:30

Mor til 11 beskyttede sin søn under Orlando-skyderiet - blev dræbt på stedetMor til 11 beskyttede sin søn under Orlando-skyderiet - blev dræbt på stedet

En amerikansk mor til 11 var på natklubben Pulse, da massemorderen Omar Mateen begyndte at skyde løs på de dansende mennesker.

storybild

49-årige Brenda Lee McCool døde tilsyneladende for at beskytte sin søn, da den 29-årige massemorder og gidseltager Omar Mateen begyndte at skyde løs i natklubben Pulse i Orlando, hvor 49 mennesker blev dræbt natten til søndag. Det skriver TV2.

Den 49-årige mor til 11 var på klubben med sin homoseksuelle søn Isaiah på 21. Nu hyldes hun i USA for at have beskyttet sønnen mod kuglerne med sin egen krop. Isaiah overlevede.

Da hun så gerningsmanden pege med geværet, sagde hun “Ned med dig” til sønnen og stillede sig foran ham. Hun blev skudt og dræbt, fordi hun elskede sine børn, fortæller hendes svigerinde til The New York Daily News.

Da politiet stormede klubben, blev sønnen reddet ud, men han vidste ikke, at han havde mistet sin mor. Hele natten og dagen håbede familiens pårørende, at hun var blevet indlagt på et hospital. Men hun var død på stedet.

Sønnen er nu plaget af dårlig samvittighed.

- Han så sin mor dø, og han føler det er hans skyld, siger familiens ældste datter til NBC News. Hun blev ringet op af en skrigende Isaiah under skyderiet.

Moderen og sønnen gik af og til på klub for at danse, og Brenda Lee McCool var også en stor fortaler for LGBT-rettigheder. Den 49-årige kvinde havde gennemgået og overlevet en kræftsygdom to gange, fortæller familien.

LÆS OGSÅ: Orlando-ofre skulle giftes: Nu bliver de begravet sammen

LÆS OGSÅ: TV: Uhyggelig snap-story: Her starter terroristen sit blodbad

LÆS OGSÅ: 29-årig gerningsmand var kendt i Orlando-natklub

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx