Af Maria Christine Madsen - 16/08-17 13:55

Lisa for vild i skoven: Efter 28 dage opdagede en bilist hende - og hun lignede slet ikke sig selv Lisa for vild i skoven: Efter 28 dage opdagede en bilist hende - og hun lignede slet ikke sig selv

I en måned overlevede en amerikansk kvinde i den skov, hun var faret vild i, ved at søge ly under træer og spise bær og svampe.

storybild

25-årige Lisa Theris. (Billede: Will Theris)

Amerikanske Lisa Theris på 25 år havde været meldt savnet i næsten en måned, da hun blev fundet af en bilist, der tilfældigt fik øje på hende langs vejkanten ved den store skov i delstaten Alabama, som hun havde været faret vild i.

Det skriver The Telegraph.

Det var Lisa Theris' far, der meldte datteren savnet den 23. juli, efter han ikke havde hørt fra hende siden den 18. juli.

Ifølge sheriffen Raymond Rodgers fra det lokale politi i Bullock County blev Lisa Theris sidst set sammen med to mænd, der menes at have begået et indbrud i en jagthytte den 19. juli.

Lisa Theris vidste ifølge politiet ikke, at de to mænd havde planlagt at begå indbrud, før det skete, og da hun ikke ønskede at være en del af det, flygtede hun fra de to mænd og fra stedet - og løb ind i skoven.

»Hun løb ind i skoven om natten og fór vild,« forklarer Raymond Rodgers til det lokale medie WSFA.

Den amerikanske kvinde var ikke stedkendt i området, og hun kunne ikke finde vej tilbage ud af skoven. Hun overlevede ved at drikke vand fra små vandløb og spise bær og svampe, som hun fandt på sin vej.

Men som dagene gik, blev hun mere og mere afkræftet, og til sidst blev hun desorienteret og endte med at gå rundt i cirkler.

Til sidst lykkedes det hende at finde vej ud af skoven og hen til en vej, hvor en bilist fik øje på hende og fik ringet til myndighederne.

Kvinden blev indlagt på hospitalet, hvor det stod klart, at hun angiveligt havde tabt sig godt 23 kilo, var afkræftet, havde utallige sår og insektbid på sine bare fødder og resten af kroppen - men ellers havde det godt.

Politiet oplyser, at man endnu ikke har afhørt hende, da man ville sikre sig, at hun havde det godt først, men at man gerne vil høre nærmere om, hvor hun var været i de 28 dage, hun var i skoven.

»Jeg har arbejdet i politiet i 15 år, og jeg har aldrig set noget lignende,« siger politibetjenten Chad Faulkner og fortsætter:

»Hendes vilje til at overleve er utrolig. Jeg bryder mig ikke om at klassificere det som et mirakel, men det er et mirakel.«

Lisa Theris' bror - Will Theris - lagde søndag et billede af sin søster på Facebook, mens han i en udtalelse ifølge WSFA siger:

»Det var den lykkeligste, mest surrealistiske dag, da vi fik opringningen om, at hun var blevet fundet.«

Hun har en del sår og skader, der skal tilses, men ellers er hun ved godt mod, forklarer broderen.

»Hun står oprejst og er stadig fuld af jokes,« siger Will Theris.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Jakobs lille datter blev født for...
bt.dk
FCM-boss svarer igen: Brøndby-ejer...
bt.dk
Dansk skuespiller tog 15 kilo på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx