Af - 08/05-15 18:11

Sabina takkede ja til en drink: Blev bedøvet, mishandlet og voldtagetSabina takkede ja til en drink: Blev bedøvet, mishandlet og voldtaget

26-årige Sabina har fået mén for livet. Nu fortæller hun sin historie for at advare andre.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er gået otte år, siden 26-årige Sabina McDowell tog en beslutning. En beslutning som hun har fortrudt hver eneste dag lige siden.

Den kønne kvinde skulle mødes med en ven, men da han var forsinket, tog hun ind på sin yndlingsbar, hvor bartenderen tilbød hende en drink. Sabina blev fundet gennemtævet, afkølet og bevidstløs i en motorvejgrøft uden for Göteborg: Hun var blevet drugraped.

Nu står hun frem med sin historie for at advare andre.

- Du bør aldrig sige ja til en drink på en pub og drik aldrig en drink, som du ikke har haft under konstant opsyn - uanset om du er mand, kvinde, gammel eller ung. Jeg begik den fejl. En fejl, der næsten kostede mig mit liv, fortæller Sabina McDowell til metro.

Sabinas opslag har fået næsten 2.000 delinger, efter hun lagde det på Facebook.

Nu skal voldtægtsmyten aflives: Dette betyder ikke 'ja'
Nu skal voldtægtsmyten aflives: Dette betyder ikke 'ja'

Voldtægtsoffer: Jeg følte ikke, politiet troede på mig
Voldtægtsoffer: Jeg følte ikke, politiet troede på mig

Fire døgn i koma
Sabina McDowell tilbragte fire døgn i koma, to måneder på sygehuset og måtte gå til genoptræning i et år. Kæben var smadret, næsten alle tænder slået ud, hun havde brud ved øjnene, huller i hænderne, et hul i læben, blod i lungerne og en revnet urinleder.

- Jeg kunne ikke tale, og jeg måtte skrive beskeder på et lille stykke papir. Lægerne beskrev det, som at alle mine tænder lå i en bunke på tungen, forklarer hun.

Endnu værre. Gerningsmanden blev aldrig fundet.

- Ambulancefolkene troede, jeg havde forsøgt at tage mit eget liv, så hospitalet tog aldrig en dna-test, som var nødvendig for politiets opklaringsarbejde. Bagefter var det for sent, forklarer hun.

I dag er Sabina McDowell lammet i højre side af ansigtet, hun kan ikke tygge ordentligt og må gå til tandlægen en gang om måneden for at få tjekket implantaterne.

På trods af sine mén og den forbrydelse, hun blev udsat for, er hun hverken vred eller hævngerrig. Det eneste spørgsmål, der otte år senere stadig går gennem hendes hoved, er hvorfor?

- Der er nogen, som har forsøgt at slå mig ihjel, så der må være et motiv. Hvad er det for et menneske, der gør sådan?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx