Af - 26/01-15 11:21

Far kan kun redde en af sine døende tvillingepigerFar kan kun redde en af sine døende tvillingepiger

Når ens to små tvillinger begge behøver en levertransplantation, men faderen kun kan donere sin lever til én af tvillingerne, står man som familie i en hjerteknusende situation.

storybild

De to små tvillinger, Binh og Phouch, har fået erklæret en genetisk sygdom, der medfører, at de begge behøver en levertransplantation. Det eneste match, der er fundet til pigerne, er deres adoptivfar, Michel Wagner. Uheldigvis kan faderen kun donere sin lever til én af tvillingerne.

Genial opfindelse hjælper blind mor med at se nyfødt søn
Genial opfindelse hjælper blind mor med at se nyfødt søn

At blive sat i en situation, hvor man som forældre, skal vælge mellem sine to børn, er nok noget af det skrækkeligste, man kan komme ud for. Derfor har parret Michael og Johanne Wagner valgt at lade lægerne tage den hjerteskærende beslutning.

Binh og Phouch er de to yngste af Michael og Johanne Wagners ni børn. Parret fra Toronto, Canada, adopterede de to piger fra Vietnam, da de var 18 måneder gamle.

Ulykkelig mor: Min søn er ikke skræmmende
Ulykkelig mor: Min søn er ikke skræmmende

Levertransplantationen kommer til at finde sted næste måned, men i mellemtiden prøver familien desperat at finde endnu en lever. Derfor har familien oprettet en blog og en Facebookside, hvor de søger hjælp fra omverden.

Og historien har da også spredt sig til hele verden. Johanne Wagner har sågar måtte skrive ud, at donorer er blevet afvist, fordi der har været så travlt med at finde den helt rette donor.

Som barn ville han holde sin sygdom skjult – nu fortæller han alle om den
Som barn ville han holde sin sygdom skjult – nu fortæller han alle om den

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx