Af - 11/08-14 18:17; Opdateret: 11/08-14 23:03

Skræmmende billeder: Baby i klapvogn triller ned på togskinnerSkræmmende billeder: Baby i klapvogn triller ned på togskinner

Overvågningskameraer har fanget billeder af en episode, hvor et lille barn i en klapvogn kommer i alvorlig livsfare efter at være blevet blæst ned på nogle togskinner.

Bildstrecke im Grossformat »

Britisk politi har i dag udsendt en serie skræmmende billeder fra et overvågningskamera på en metrostation i London.

På billederne ser man, hvordan en lille baby i en klapvogn i et uopmærksomt øjeblik bliver ramt af et vindpust, der blæser vognen ned på togskinnerne. Herefter springer en febrilsk mor ned for at redde sit barn.

Fanget på kamera: Politimand tæver liggende kvinde
Fanget på kamera: Politimand tæver liggende kvinde

Barnets fald skete blot få øjeblikke efter et tog er kørt fra perronen. Og ifølge politiet lykkedes det lige akkurat for moderen at redde sig selv og sit barn i sikkerhed kort før et andet tog ankom.

Politiet beskriver hændelsen som ‘skræmmende’ og ‘nær fatal’. Episoden fandt sted på Goodge Street Station den 23. juli i år, og billederne bliver nu udsendt, da man gerne vil have fat i barnets forældre.

- Dette var en skræmmende hændelse, ikke bare grundet den fare, barnet blev udsat for, men også fordi kvinden herefter bragte sit eget liv i fare ved at hoppe ned på skinnerne, udtaler chefinspektør Mark Lawrie til The Independent.

Gaza-læger redder baby fra afdød gravid kvindes mave
Gaza-læger redder baby fra afdød gravid kvindes mave

- Vi har hurtigst muligt brug for at identificere de involverede mennesker for at sikre, at barnet ikke blev skadet som et resultat af faldet ned på skinnerne, tilføjer han.

Hos London Underground, der står for driften af byens metronetværk, appellerer man også til, at forældrene på billederne kontakter politiet.

- Sådanne hændelser i metroen er meget sjældne … Vores kunders sikkerhed er vores højeste prioritet, og som ved alle jernbaner råder vi kunder til at være forsigtige, når de rejser på netværket. Jeg opfordrer enhver, som kender den involverede familie til at kontakte politiet, siger administrerende direktør for London Underground, Phil Hufton.

TV: Baby gravet frem efter 16-timer lang redningsaktion
TV: Baby gravet frem efter 16-timer lang redningsaktion

Se episoden i billedgalleriet øverst i artiklen. Metroxpress vil følge sagen og bringe eventuelle opdateringer om barnets helbred.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx