Af Simone Augusta Lundt - 13/06-17 19:33

'Folk tror, at jeg er blevet slået': Nu fortæller Marina om den dag for to måneder siden, der ændrede alt'Folk tror, at jeg er blevet slået': Nu fortæller Marina om den dag for to måneder siden, der ændrede alt

Det røde mærke er ikke til at undgå at se. Det fylder nemlig det meste af højre kind. I mange år forsøgte svenske Marina Isaksson på 25 år at skjule sit modersmærke, men for få måneder siden ændrede alt sig.

storybild

Marina Isaksson viser stolt sit modersmærke frem på de sociale medier.

Hendes veninde viste hende et stillingsopslag, hvor nogle søgte efter modeller med et anderledes look. Det ændrede Marina Isakssons holdning til sig selv fuldkommen, skriver Expressen.

Hun tog ind til prøven uden solbriller og makeup, og bagefter begyndte hun at lægge billeder på sin Instagram, hvor man for første gang kunne se hendes modermærke.

Et opslag delt af Marina Isaksson (@smarriz) den

Anne Gadegaard deler nyt letpåklædt billede: 'Jeg havde lyst til at skrige'
Anne Gadegaard deler nyt letpåklædt billede: 'Jeg havde lyst til at skrige'

På Instagram skriver hun, at nogle spurgte hende, om hun var blevet slået og mange kiggede en ekstra gang på hende. Alligevel løftede hun hovedet stolt.

Det at kunne gå uden make-up er en kæmpe sejr, da Marina Isaksson allerede som 13-årig begyndte at dække mærket med sminke, men det er slut nu. Hun er træt af at skulle dække, hvem hun i virkeligheden er.

50 laserbehandlinger har mærket måtte udstå i forsøget på at få det væk. Men det kunne ikke lade sig gøre og hun måtte indse, at mærket aldrig forsvinder. Nu siger hun endda, at hvis hun kunne vælge i mellem at få det væk eller lade det blive, så ville hun vælge det sidste.

Jazzy var flov over sin krop - men så mødte hun en helt særlig mand
Jazzy var flov over sin krop - men så mødte hun en helt særlig mand

Rejsen til at gå uden make-up har været lang og taget sin tid, selvom både venner og familie altid har støttet hende.

»Det har taget mig mange år at acceptere, hvordan jeg ser ud. Men jeg vil bare være mig selv,« fortæller Marina Isaksson.

188 kilo tung amerikansk kvinde er nu blevet 100 kilo lettere
188 kilo tung amerikansk kvinde er nu blevet 100 kilo lettere

Flere tusinde Instagram-brugere er begyndt at like hendes 'bare-billeder'. Det her billede har over 3.000 likes.

Et opslag delt af Marina Isaksson (@smarriz) den

Marina Isaksson håber, at der er andre børn og unge, som vil føle sig bedre tilpas, hvis de har noget lignende. Hun kender nemlig alt til at føle sig forkert eller ønske sit mærke var væk. Førhen ville hun ikke åbne døren, hvis der blev banket på og hun ikke havde make-up på. Hun var bange for, at nogle skulle se det røde mærke.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lawrence har et LIDT for kærligt forhold til sin hund

LÆS OGSÅ: Frederikke blev ramt som 13-årig: - Jeg var så flov over, hvordan jeg så ud

LÆS OGSÅ: Flov lærerinde om fræk brøler: Jeg stod foran 30 13-årige elever

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx