Af - 08/02-16 20:37

GALLERI: Danske Jens har fået det VILDESTE kælenavn på nettetGALLERI: Danske Jens har fået det VILDESTE kælenavn på nettet

Jens Dalsgaard har med sin vilde fysik og tatoverede krop tiltrukket titusindvis af følgere på internettet. De kalder ham 'Bæstet'

Bildstrecke im Grossformat »

Den 31-årige Jens Dalsgaard har dækket det meste af overkroppen og ansigtet med tatoveringer, og så er han større og stærkere end de fleste. Kælenavnet 'Bæstet' og berømmelsen har han opnået på internettet, hvor han på Instagram har næsten 60.000 følgere.Power Girl: Anette stiller op til bikini fitness efter alvorlig kræftsygdom
Power Girl: Anette stiller op til bikini fitness efter alvorlig kræftsygdom

Også flere udenlandske medier har skrevet om den store dansker, som til daglig driver træningsshoppen State of Mind: Fitness and Bodybuilding.

- Min fascination for store muskler startede for lang tid siden, da jeg var barn. Når jeg så tegnefilm, foretrak jeg altid skurkene frem for heltene, og jeg elskede de ondes muskuløse fysik, forklarer Jens Dalsgaard til Daily Mail.

Da han begyndte at vokse for nogle år tilbage, fik mange øjnene op for ham på internettet. Og det var dér navnet 'The Beast' (Bæstet red.) opstod.

- Og kælenavnet hang ved. At vedligeholde Jens The Beast-fysik er bestemt hårdt. De store mængder mad, træningen efterfulgt af skader, det at blive større, hverdagens rygsmerter bare for ikke at nævne de mange timers smerter brugt i en tatovørs stol - er krævende, siger 'Bæstet'.

Guide: 5 råd til hvordan du møder den rette i fitnesscentret
Guide: 5 råd til hvordan du møder den rette i fitnesscentret

#TRANSFORMATIONTUESDAY 👊 May 2014 vs November 2015

Et billede slået op af Jens "The Beast" Dalsgaard (@stateofmindfb) den


FLEX fuckin' FRIDAY!

Et billede slået op af Jens "The Beast" Dalsgaard (@stateofmindfb) den


Men selvom det er en krævende livsstil, og på trods af at han har været i gang, siden han var 18 år, har han ikke planer om at stoppe.

- Det er min passion i livet. My forandring i sig selv er ikke ovre endnu, jeg har stadig meget mere arbejde igen. Der er en uendelig kamp mellem mit nuværende jeg og det bedre, stærkere, større version af mig, som jeg ved, jeg kan blive, forklarer Jens Dalsgaard.

Nyt yoga-koncept udfordrer skyhøje priser
Nyt yoga-koncept udfordrer skyhøje priser

My #skin is telling a story.. A #story of both darkness and #pain, it also tells a story about #winning in life, not the glamorous story, but a #real story where you let go and your #life drags you to hell and you got to #fight your way back! The real #success in life is not measured in how many times you have won, but how many times you have #lost, and got back up #stronger than ever! #Victory is only as sweet as your biggest downfall! Something I have with me every day of my life, is where I have been, what I have went through.. A #blessing that makes me cherish everything that much more! If your going through hell, know that it won't last forever and on the other side is a chance to become stronger then before and enjoy the life you got that much more! #transformationtuesday #jensdalsgaard #thebeast #inked #monster #ThatStateOfMindShit #believe #grateful #5percenter #somfbnutrition #bodybuilder #bodybuilding

Et billede slået op af Jens "The Beast" Dalsgaard (@stateofmindfb) denSå meget må du træne, før det er for meget
Så meget må du træne, før det er for meget
Wow - sexede Laura er MEGET ældre, end du tror
Wow - sexede Laura er MEGET ældre, end du tror

Syg mor
Han fortæller, at han har haft en god barndom, men da hans mor blev alvorligt syg med sclerose, begyndte det at gå ned ad bakke. Jens var 24 år, da moren døde, og han begyndte langsomt at bevæge sig ud i kriminelle miljøer.

Et par måneder efter fik han en dom på fire år for banderelateret kriminalitet.

- Jeg mistede mig selv og endte i fængsel. Men da jeg var i fængsel, blev jeg tilbudt kognitiv adfærdsterapi. Terapien ændrede mit liv, og den måde jeg tænkte på. Det gav mig lyst til at hjælpe andre med at blive stærkere, sundere og mere i balance med dem selv, forklarer Jens Dalsgaard.

Det gør han blandt andet på sin YouTube-kanal, som handler om motivation og træning.Tatoveringerne
Hans ansigtstatoveringer har også taget til med tiden. Men der er stor forskel på, hvad de betyder for ham.

- Før jeg endte i fængsel, var jeg begyndt at få ansigts tatoveringer, med de havde negative betydninger. Da jeg blev løsladt, var jeg færdig med den side af livet. For at lægge fortiden bag mig, tatoverede min bror, der er tatovør - mit ansigt med Mauri-inspirerede ansigtstatoveringer, fortæller Bæstet og fortsætter.

- Nu fortæller mit ansigtsblæk historier fa mit liv, og hvem jeg er nu. Jeg er også begyndt at få andre tatoveringer. Tre på mit ben, én på maven og resten af kroppen er rimelig dækket.

LÆS OGSÅ: Wozzy har aldrig været bedre

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke i København
bt.dk
Dansk tøjfirma gik konkurs: Nu er det...
bt.dk
Startede forrygende - nu er han...
bt.dk
Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx