Af - 26/06-16 11:46; Opdateret: 26/06-16 14:47

10 ting fyrene ikke ønsker du skal vide om deres penis (og deres ejermænd)10 ting fyrene ikke ønsker du skal vide om deres penis (og deres ejermænd)

Cosmopolitans skribent Frank Kobola har brugt midsommeren på at udtænke disse 10 sandheder om mandens bedste ven.

storybild

Mandens bedste ven har sit eget liv. (Billede: scanpix)

1. Den er ofte lidt venstredrejet (eller højredrejet). Nej, den er ikke en lige ’model-penis’, som vil gøre sig godt i et glittet modeblad. Måske kan du styrke hans selvtillid ved at råbe: ’Åh, for helvede, ja. Jeg elsker din skæve pik’, hver gang du kommer. Bare en tanke hver. Eller måske ikke.

2. Alle penisser har en historie. Nogle har en meget kort historie, andre har en episk fortælling i flere bind, som vil få dig til at gispe af lige dele forfærdelse og ærbødighed. Måske ønsker han ikke at fortælle, hvor mange han har haft sex med, uanset om det er mange eller få.

De mest ubehagelige ting kvinder har gjort under sex
De mest ubehagelige ting kvinder har gjort under sex

3. Den har en anden farve end huden på resten af kroppen. Det er meget almindeligt (pigmentering giver ofte kønsorganer og brystvorter en anden kulør), men nogle fyre føler måske, at det er lidt mærkeligt. Jeg ved det helt ærligt ikke, for jeg går ikke rundt og spørger andre fyre, hvad deres piks største svaghed er. For vi sidder ikke og drikker øl og sammenligner vores regnbue-palet af penisser og giver hinanden high five.

4. Dens længde. Ligegyldigt om den er kort eller lang (hvilket rejser mange andre spørgsmål), kan vi fortælle meget præcist, hvor lang den er, og det betyder, at vi har målt den for nylig.

5. Den er ikke længere, hvad den har været. Engang var den anfører på gymnasiets fodboldhold, men nu føler den sig lidt træt og kan ikke længere tyre rundt med læderkuglen. Forleden tog du hans penis i gryntende at prøve at komme i den gamle holdjakke oppe på loftet. Pointen er – afhængig af, hvor gammel er fyren er – at hans penis måske ikke er så sprød, som den har været.

Derfor har en penis kløften for enden
Derfor har en penis kløften for enden

6. Hvor meget kønsbehåring, der i virkeligheden er. Den gemmer sig godt. Meget godt. Der er formentlig to tommer penisskaft gemt i busken. Det er ligesom at gå gennem klædeskabet i Narnia og i stedet for at møde en magisk fantasi møder du et tons pik.

7. Du ønsker ikke at vide, hvor mange gange vi tog billedet om, før vi sendte et snap af den. Det var mindst fem gange. Mindst.

8. Hvor kort tid siden det er, at vi onanerede. Det er formentlig et par timer siden, medmindre vi lige er stået op.

Test dig selv: Er din penis i topform?
Test dig selv: Er din penis i topform?

via GIPHY


9. Når vi har sex, har vi været tæt på at komme de seneste fem minutter. Vi gør en kæmpe omgang mental-gymnastik for at holde igen, indtil du har fået orgasme.

10. Den ER allerede helt inde, og den kommer ikke længere :-( :-( :-(

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx