Af - 08/05-16 20:53; Opdateret: 08/05-16 21:06

IS smider homoseksuel mand ud fra bygning for øjnene af børnIS smider homoseksuel mand ud fra bygning for øjnene af børn

Islamisk Stat i Syrien har smidt en ung mand, de beskyldte for at være homoseksuel, ud fra en høj bygning. På jorden stenede tilskuere – heriblandt flere børn - den livløse krop.

storybild

Endnu en gruopvækkende historie under Islamisk Stats (IS) blodige tyranni i Syrien er dukket op til overfladen.

I byen Manbij i den nordøstlige del af landet har betjente fra terrornetværkets Hisba Politi straffet en ung mand, som de beskyldte for at være homoseksuel og for at have begået sodomi:

- Manden blev på brutal vis smidt ud fra toppen af bygningen af maskeklædte IS-medlemmer. Den barbariske henrettelse fandt sted for øjnene af hundredvis af tilskuere, siger medieaktivisten Nasser Taljbini til Ara News.

Billederne fra henrettelsen blev ifølge The Sun taget af IS-tilhængere og efterfølgende lagt op på Facebook. OBS! Billedet herunder kan virke stødende.

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

Over 50 massegrave er fundet i tidligere IS-områder
Over 50 massegrave er fundet i tidligere IS-områder

Ifølge et øjenvidne til henrettelsen, som over for Ara News ønsker at være anonym, læste de maskeklædte IS-medlemmer op fra rettens afgørelse, inden de smed den unge mand, som havde bare fødder og bind for øjnene, ud fra bygningen.

- At smide homoseksuelle (ud fra bygninger, red.) vil ifølge Islamisk Stats sharialov rense deres synder, siger øjenvidnet.

Før henrettelsen havde IS-soldaterne angiveligt kaldt folk fra byen hen til bygningen, så de kunne overvære straffen af den unge mand og med egne øjne se, at IS og Allah, ifølge islamisterne, ikke tollererer kærlighed mellem to personer af samme køn.

Vagthund frygter fremstilling af sennepsgas hos IS
Vagthund frygter fremstilling af sennepsgas hos IS

Ifølge Daily Mail begyndte tilskuerne på jorden – heriblandt mange børn - at stene den unge mand, der efter at have ramt jorden lå livløs for foden af bygningen.

Ifølge Ara News har IS under deres herredømme i flere irakiske og syriske byer henrettet adskillige homoseksuelle ved at kaste dem ud fra bygninger. I oktober sidste år blev to unge irakiske mænd i byen Mosul henrettet på denne facon, efter de var blevet dømt for at være et par.

Løkkes udenrigsgransker: Danmark gør det rigtige mod IS
Løkkes udenrigsgransker: Danmark gør det rigtige mod IS

IS hævder at have hakket hindu-skrædder ihjel
IS hævder at have hakket hindu-skrædder ihjel

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Amerikansk rigmand og entreprenør...
bt.dk
Kvinde tilbageholdt af politiet efter...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx