Af - 05/03-15 18:26

Far tager ond hævn over mænd, der svinede hans datter tilFar tager ond hævn over mænd, der svinede hans datter til

Internet-trolls svinede en tidligere baseball-spillers datter til på Twitter, men det skulle de aldrig have gjort, for den vrede far fandt ud af, hvem de var.

storybild

Curt Schilling (Billede: Polfoto/AP)

Tal aldrig grimt til en far om hans datter. Det burde være indlysende, og det lærer en gruppe amerikanske mænd nu på den hårde måde.

Den tidligere baseball-spiller for holdet Red Sox, Curt Schilling, har hævnet sig meget grundigt på ni mænd, der havde generet hans datter på Twitter.

Det skriver New York Daily News.

Det hele startede med, at Curt Schilling skrev et stolt opslag på Twitter, hvor han lykønskede sin datter, fordi hun var blevet optaget på universitetet.

TV: Led skolelærer råber ad lille pige - her er hendes søde hævn
TV: Led skolelærer råber ad lille pige - her er hendes søde hævn


Men folk begyndte hurtigt at skrive hårde seksuelle kommentarer direkte rettet mod sportsstjernens datter. En af kommentarerne lød blandt andet.

- Jeg vil sørge for, at din datters trusser bliver lige så røde som din sok, (med henvisning til, at Curt Schilling spillede for Red Sox.)

TV: Dreng tager grusom hævn over ond basket-maskot
TV: Dreng tager grusom hævn over ond basket-maskot

Curt Schilling blev rasende, og han besluttede sig for at finde ophavsmændenes identitet. Det lykkedes ham at opspore ni af de mænd, der var kommet med upassende kommentarer, og det første han gjorde var at poste deres identitet på sin blog.

Det har ifølge Curt Schilling ført til, at ni af internet-troldene er blevet smidt ud af sportshold eller er blevet fyret fra deres jobs.

Kvinders hævn: Nye bryster bliver våben i skilsmisser
Kvinders hævn: Nye bryster bliver våben i skilsmisser

Baseball-holdet Yankees har bekræftet, at de har fyret en af deres billetsælgere, efter Curt Schilling havde identificeret ham som en af de mænd, der havde generet hans datter.

- Den slags hører ingen steder hjemme, og Yankes har nul tolerance over for sådan noget, udtaler Yankees kommunikationschef til Daily News og bekræfter, at den pågældende medarbejder er blevet fyret.

Men Curt Schillings hævn stopper ikke der. Han har også meldt de ni mænd til politiet.

- I midten af alt det her er min datter. Hun er 17 år og mindreårig, og alle de her fyre er voksne. Jeg har sagsøgt nogle af dem, fordi de har overtrådt loven. Det de har gjort kan få dem stemplet som sexforbrydere resten af livet.

Det mener Curt Schilling er en rimelig straf, men hvad mener du? Er Curt Schilling gået for langt, eller er det rimeligt, at han holder mændene til ansvar for deres kommentarer på Twitter?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Kan det betale sig at købe en brugt...
bt.dk
Christina Sederqvist: Når jeg bliver...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx