Af Bo Poulsen - 13/01-18 11:13

H&M trak foto tilbage efter shitstorm - nu har børnemodellens mor taltH&M trak foto tilbage efter shitstorm - nu har børnemodellens mor talt

Det svenske tøjmærke H&M endte i noget af en shitstorm på de sociale medier, hvor stjerner som The Weeknd, Lebron James og P Diddy blandede sig i debatten, efter dette billede af et sort modelbarn, som er iført en hættetrøje med teksten 'the Coolest Monkey in the Jungle'.

storybild

Det mente flere var racistisk. H&M var hurtigt ude for at undskylde, og de trak billedet tilbage fra alle deres platforme.

Men nu har flere medier fundet frem til en kvinde, der hævder, at hun er moderen til drengemodellen. Hun hedder Terry Mango på Facebook og stammer fra Kenya, men bor ifølge sin profil i Sverige.

Hun har skrevet en kommentar til et Facebook-opslag, som blandt andet britiske metro.co.uk har fundet frem til.

'Jeg er moderen, og dette er et ud af hundrede outfits, som min søn har stået model i. Stop med et råbe 'ulven kommer' hele tiden. Det er unødvendigt her. Kom videre,' skriver hun.

Her ses et udpluk af Facebook-tråden.

Kvinden, der tilsyneladende er drengens mor, respekterer, at folk har deres egen holdning, men hun forstår ikke, at det er noget, som folk går så meget op i. Hun anser det slet ikke for at være racistisk.

Her kan du se nogle af de mange reaktioner, der er kommet på historien.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Venstre maler partiet grønt: 'Det er...
bt.dk
Agent i stor kritik af...
bt.dk
Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx