Af - 19/03-17 12:18

Reality-stjerne forarger: Jeg skulle ALDRIG have ammet mit barn!Reality-stjerne forarger: Jeg skulle ALDRIG have ammet mit barn!

Mødre elsker deres nyfødte guldklumper. Ingen tvivl om det. Men moderskabet er også en tid, hvor energien er lav og trætheden endnu større.

storybild

(Billede: www.instagram.com/maddi_and_lloyd)

Og lysten til hele tiden at agere maddepot kan være opslidende.

Det har den australske reality-stjerne Maddi Carter måttet sande, og hun har nu helt opgivet at give sin lille dreng, Marlow, bryst.

Det skriver The Independent.

Maddi Carter ammede Marlow i tre uger, men hun stoppede, da det drænede hende for energi. På Instagram skriver hun, at hun ville ønske, at hun aldrig var begyndt at give ham bryst.

»For tre uger siden stoppede jeg med at amme min fire måneder gamle søn. Jeg er nu en helt anden person. Jeg er en bedre mor og kone, skriver hun blandt andet«.

Mens hun ammede Marlow, følte hun ubehag ved at gå uden for en dør. Hun brød sig ikke om have tøj på, der hele tiden var sølet til i modermælk.

»Jeg ved, at jeg vil modtage mange negative kommentarer for min udmelding. Men det er vigtigt for mig at fortælle til andre mødre, at de vælger selv, om de vil amme. Der er mange forskellige måder at være mor på. Men mange glemmer, at man som mor også skal være glad«, tilføjer Maddi Carter.

Hun har nu fået flere henvendelser fra andre mødre, der bakker hende op.

»Jeg har to sunde unger, og de har aldrig fået bryst. Det er ikke for alle mødre. Tro mig, jeg ved, hvad jeg taler om. Kudos for jer, der italesætter det!«, skriver en mor i en kommentar til Maddi Carters opslag på Instagram.

En anden skriver:

»Hørt! Jeg har prøvet at amme, og jeg kæmpede hårdt med det. Det gjorde mit barn også. Det var forfærdeligt, og vi græd konstant. Jeg følte mig som en dårlig mor. I det øjeblik, jeg sammen med min mand, besluttede at give mit barn sutteflaske, ændrede alt sig. Jeg blev til et bedre menneske«.

Men Maddi Carters opslag har også medført negative kommentarer fra andre, der har svært ved at se logikken i, at man vælger at få børn, hvis ikke man er parat til at amme.

En skriver:

»Jeg respekterer din idé, men amning stopper ikke ens sociale liv. Nogle gange mærker jeg nogle begrænsninger, men amning skaber også en fantastisk følelse mellem mor og barn,« lyder det.

LÆS OGSÅ: Læge advarer patienter: Lad være med at bruge denne hjemmeside

LÆS OGSÅ: TV: SKAM-stjerne provokerer - twerker i små trusser

LÆS OGSÅ: TV: Rystende video går verden rundt: Udsultede bjørne tigger om mad

LÆS OGSÅ: Navnet på dansk skolesport forarger

LÆS OGSÅ: Ny sex-service forarger: Finder nøgen udgave af dit crush

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
35-årig mand og to børn fundet døde:...
bt.dk
'Ung mor' er blevet single: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx