Af - 03/08-16 14:29

Supermarked tilbagekalder peanuts, fordi de indeholder nødderSupermarked tilbagekalder peanuts, fordi de indeholder nødder

Manglende produktinformation og advarsler får Lidl til at tilbagekalde peanuts og frugtyoghurt.

storybild

Den tyske supermarkedsgigant Lidl tilbagekalder peanut- og yoghurtprodukter fra butikkerne i Storbritannien. Det er der en lidt speciel grund til.

Produkterne indeholder nemlig nødder og mælk. Ja, den er god nok.

Kongepython fik Falck til at rykke ud til Fakta-butik
Kongepython fik Falck til at rykke ud til Fakta-butik

Helt præcist drejer det sig om to af Lidls egne honningristede peanuts og kædens egen frugtyoghurt. Det skriver The Telegraph.

Det fremgår nemlig ikke af emballagen, at peanutposen indeholder nødder, og det kan være vigtigt at vide for folk med nøddeallergi. Det samme gør sig gældende med yoghurten, der indeholder mælk - som man også kan være allergisk eller intolerant overfor.

Mand anholdt for at scanne sin penis i butik
Mand anholdt for at scanne sin penis i butik


Det er blandt andet disse peanuts, der bliver tilbagekaldt.

Der mangler altså en advarsel på produkterne, og selvom man skal være en virkelig langsom knallert på havnen, hvis man ikke ved, at peanuts er nødder og yoghurt er lavet af mælk, så har Lidl altså valgt at være ekstra forsigtige.

Genial kattereklame tager nettet med storm
Genial kattereklame tager nettet med storm

Lidls tilbagekaldelse af de to produkter gælder kun for de varer, hvor der ikke er en tydelig advarselstekst på engelsk. De kunder, der har allergi og har købt produkterne, kan få pengene tilbage kvit og frit.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx