Af David Andersen - 17/04-18 13:46

22-årig kvinde i fængsel for at undertrykke sin kæreste22-årig kvinde i fængsel for at undertrykke sin kæreste

Engelske Jordan Worth skal afsone syv et halvt års fængsel for grov mishandling af sin kæreste.

storybild

22-årige Jordan Worth fra Norfolk i England er blevet idømt fængsel i syv et halvt år for at undertrykke og mishandle sin jævnaldrende kæreste, som hun har været sammen med, siden de begge var 16 år gamle.

I retten i Luton erkendte hun at have undertrykt ham samt at have forvoldt harm grov legemeskade med fuldt overlæg.

Under sagen kom det frem, at hun allerede fra forholdets start, var dominerende i forholdet, og bl.a. bestemte, hvilket tøj han måtte gå i. Senere udviklede det sig til, at hun sultede ham, forbød ham at sove i samme seng som hende og afskar ham fra at se sin familie.

Det skriver BBC.

Mens den psykiske undertrykkelse i sig selv er slem nok, kom det også frem i retten, at hun gennem deres forhold har udsat for grov vold, der har givet ham har for livet.

Ifølge dommen har Jordan Worth udsat sin kæreste for stump vold, og stukket ham med en kniv. Hun har også overhældt ham med kogende vand. Efter voldsepisoderne har hun nægtet ham at opsøge lægehjælp, og skaderne fra det kogende vand blev således behandlet med husholdningsfilm.

Læger har efterfølgende vurderet, at han har anden- og tredjegradsforbrændinger på arme og ben, og fem procent af hans krop er 'totalt skoldet'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lagde du også mærke til det? Vejret i...
bt.dk
Politiet har svært ved at skjule sin...
bt.dk
Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Søvnproblemer? Disse stresssymptomer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx