Af - 21/05-15 22:37

TV: Her smadrer cyklist ind i treårig pige - og kører videreTV: Her smadrer cyklist ind i treårig pige - og kører videre

- Lucie er heldig med, at hun kun fik et par skrammer og blå mærker. Det kunne være gået meget værre, lyder det fra det lokale engelske politi.

Treårige Lucie Wilding skulle egentlig bare fra familiens hus og ud i bilen, men så langt nåede hun aldrig.

Da hun træder ud på fortovet, kommer en cyklist buldrende, og han ryger ind i Lucie, der bliver trukket flere meter hen ad fliserne. Hele episoden blev filmet af et overvågningskamera, og man kan se uheldet i videoen øverst.

Til Metro UK fortæller Lucies mor, at cyklisten ryger af sin cykel uden for billedet.

- Han lå på jorden med hovedet mod fortovet. Jeg regnede egentlig med, at han ville sige: "det må I undskylde, er alle okay" eller noget i den stil, men der kom intet, siger hun.

I stedet hoppede cyklisten tilbage på den tohjulede og trillede videre, mens han nåede at sige noget, som Lauren opfattede som skældsord.

TV: Advarsel! Derfor skal du ikke bruge din selfiestang i bilen
TV: Advarsel! Derfor skal du ikke bruge din selfiestang i bilen

Samtidig får Lucies far, Matt, hurtigt samlet den treårige pige op, og han sætter sig ind i bilen med hende for at se på skrammerne, mens Lauren står chokeret og kigger med.

- Jeg troede, at hun var død. Det væltede ud med blod alle stedet. Hun var helt hysterisk og skreg så meget, som hun overhovedet kunne, fortæller Lauren.

Efterfølgende tog de på skadestuen med Lucie, der fik tjekket sine skader, der viste sig kun at være overfladiske.

I videoen øverst kan du også se, hvordan Lucie ser ud efter den skræmmende oplevelse. (Foto: Screendump/Youtube/SWNS TV)

TV: Politiet afgiver varselsskud efter stenkast i København
TV: Politiet afgiver varselsskud efter stenkast i København

Det var en mand i 20'erne, der ramte den treårige pige og derefter kørte videre. Han dukkede nemlig op på den lokale politistation i Lancashire i det nordvestlige England for at melde sig selv.

Fra politikommisær Joanna Mills lyder det, at der nu skal diskuteres flere forskellige ulovligheder med manden, der har kørt hasarderet og oppe på fortovet. Hun er glad for, at det ikke endte værre for den treårige pige.

- Lucie er heldig med, at hun kun fik et par skrammer og blå mærker. Det kunne være gået meget værre, lyder det fra Joanna Mills.

LÆS OGSÅ: TV: Vennerne elsker at skræmme livet af Chris

LÆS OGSÅ: Uhyggelig pizzabestiling: Hjælp, jeg er gidsel

LÆS OGSÅ: Dyrepasser i chok: Disse hvalpe blev efterladt i skrald

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx