17/08-15 16:22

Dansk ambassadør i Bangkok: Folk skræmte efter bombeDansk ambassadør i Bangkok: Folk skræmte efter bombe

Dansk ambassadør i Bangkok fortæller, at bomben eksploderede i byens mest kendte kvarter.

storybild

(Billede: Polfoto)

Mandag eftermiddag eksploderede en bombe i det centrale Bangkok. Ifølge den danske ambassadør, Mikael H. Winter, har eksplosionen fundet sted i Bangkoks mest kendte og menneskefyldte nabolag.

- Det er et meget tætbefolket og trafikeret kvarter. Det er midt i et kommercielt centrum og det er et meget besøgt sted, siger Mikael H. Winter.

Bomben eksploderede ifølge ambassadøren på et tidspunkt af døgnet, hvor der er meget gang i trafikken, og det var også med til at chokere befolkningen:

Mindst 19 døde i bombeeksplosion i Bangkok
Mindst 19 døde i bombeeksplosion i Bangkok

- Jeg tror, at alle blev skræmte af det, særligt fordi det i et meget trafikeret område med mange mennesker. Det er noget, man tager meget alvorligt, siger han.

Ambassadøren opfordrer til, at alle danskere i området kontakter deres pårørende, for at fortælle, at de er i god behold.

Samtidig arbejder ambassaden i Thailand lige nu på at blive opdateret på, hvordan situationen udvikler sig, og ambassadens medarbejdere følger begivenheden tæt.

- Vi vil gøre alt for at kunne rådgive danskere, der er herude, ligeså snart vi ved mere, siger han.

Løbende vil både Danmarks ambassade i Thailand og Udenrigsministeriet informere om hvad der foregår, på deres respektive hjemmesider og via de sociale medier.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx