Af - 04/06-16 16:56

Kvinde bandt tape om sin hunds mund: Her er hendes strafKvinde bandt tape om sin hunds mund: Her er hendes straf

'Det er, hvad der sker, når man ikke kan holde sin mund,' havde kvinden skrevet til et billede, hvor hendes hund har fået tapet munden sammen. Nu har hun fået sin dom.

Bildstrecke im Grossformat »

En amerikansk kvinde har fået sin straf, efter hun postede et billede på Facebook, hvor hendes hund har fået gaffatape rundt om munden, så den ikke kan gø.

'Det er, hvad der sker, når man ikke kan holde sin mund,' havde den 45-årige hundeejer Katie Brown skrevet i forbindelse med billedet, der fik borgere i 44 amerikanske stater til at klage over hende i november sidste år.

Fredag blev kvinden så erklæret skyldig i dyremishandling, men hun slipper for en fængselsstraf, skriver Mashable. I stedet har hun fået en betinget dom på 12 måneder, hvor der bliver holdt tilsyn med hende, og så skal hun betale sagens omkostninger.

Glem isbjørnen: Her er vores yndlingsdyr
Glem isbjørnen: Her er vores yndlingsdyr

45-årige Katie Brown havde ellers erklæret sin uskyld i retten, hvor hun fortalte, at hunden havde tapen på i 15-20 sekunder, og at det var en joke, der gik over gevind.

Hun fortalte desuden, at hun ville have sendt billedet til sin søn, og at det derfor ikke var meningen, at det kom op som et Facebook-opslag. Men det betød altså ikke, at hun kunne slippe for en straf.

- Det her er en af de sager, hvor et billede siger mere end 1000 ord, lød det ifølge News and Observer fra dommer Jackie Brewer, da dommen blev afsagt.

LÆS OGSÅ: TV: 32-årige Tom klæder sig ud og lever som hund

LÆS OGSÅ: Debat: Er det OK at pierce sit kæledyr?

LÆS OGSÅ: Tv-reporter anholdt: Sked på græsplænen hos mand, der grillede sin hund

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx