Af Julie Laurs Bundgaard - 18/07-17 09:11

Håndværkere fandt mystisk brev skjult i væg: Det gemte på skræmmende forudsigelserHåndværkere fandt mystisk brev skjult i væg: Det gemte på skræmmende forudsigelser

For 22 år siden skrev en mand fra Sydney et brev til fremtiden og gemte det i væggen i sit hus. For nyligt blev brevet fundet - i brevet står nogle skræmmende præcise forudsigelser om fremtiden.

storybild

Foto: Facebook

Det skriver The Sydney Morning Herald.

På en regnfuld dag i april 1995 satte 39-årige Greg Wilkinson fra Sydney sig ved sin computer og skrev et brev til fremtiden. Han gemte brevet i væggen på det hus, som han havde købt med sin kone otte år tidligere, og som han var ved at renovere.

Brevet skulle være en tidskapsel, som han håbede først ville blive fundet 50-80 år senere, når huset igen trængte til at blive renoveret.

Sådan blev det dog ikke helt. I juli 2017 blev brevet nemlig fundet af en gruppe håndværkere, der var hyret til at renovere badeværelset i huset - blot 22 år efter, at Greg Wilkinson havde gemt brevet der.

Inde i brevet lå et billede af Greg Wilkinson og hans kone Roslynn Green på deres bryllupsdag, og i brevet står det beskrevet, hvordan parret købte huset i 1987 og renoverede det fra top til tå, samt hvordan de i 1995 ventede sig en søn.

Brevet er bittersødt, fordi selvom parret fik en sund og rask dreng i august samme år, døde Roslynn kun to år senere efter en kamp mod brystkræft.

»Jeg blev ret rørt, da jeg så brevet. Der er sket så meget siden dengang - både for mig og verden. Min smukke Ros kigger tilbage på mig fra fortiden,« siger Greg Wilkinson.

Brevet er dog ikke blot et nostalgisk tilbageblik på fortiden. Det indeholder nemlig også en liste over forudsigelser om fremtiden, som Greg Wilkinson har lavet - en liste som 22 år senere skulle vise sig at være skræmmende.

'Islam bliver det næste ideologiske problem, der udløser voldsomme reaktioner, som sender store dele af kloden ud i en 'Hellig Krig',' skrev den dengang 39-årige australier blandt andet i brevet.

Han forudså også, at Kina ville blive en økonomisk supermagt.

I dag er Greg Wilkinson 61 år gammel, og da The Sydney Morning Herald fik fat på ham, var han på ferie i Kroatien. Den nu 61-årige australier glæder sig dog ifølge mediet til at vende hjem og drikke en øl med håndværkerne, der fandt brevet.

Greg Wilkinson og Roslynns Greens nu 21-årige søn, har delt brevet på Facebook med teksten: 'Når din far laver en tidskapsel og den ender på Facebook 22 år senere':

Læs hele Greg Wilkinsons brev til fremtiden her:

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Legenden Iniesta takkede af i smal...
bt.dk
Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx