Af - 25/09-16 12:51; Opdateret: 25/09-16 13:08

Det siger dine kruseduller om digDet siger dine kruseduller om dig

Dine yndlings-kruseduller afspejler din personlighed

Tegner du også kruseduller i timen, på jobbet, eller mens du snakker i telefon? Du tror måske, at dine skriblerier er helt tilfældige, men i virkeligheden kan de afsløre noget om din personlighed eller dit nuværende humør. Women's Health har fået en håndskiftsekspert til at analysere forskellige typer af krusseduller.

Geometriske eller abstrakte krusseduller

Kendetegn: Trekanter, firkanter, stjerner eller mønstre af lige linjer.
Kan også være cirkler eller spiraler.

Det fortæller det om dig: En masse lige kanter signalerer et behov for kontrol, grænser og orden, siger Sheila Lowe, der er håndskriftsekspert og formand for the American Handwriting Analysis Foundation til Woman's Health.
Runde tegninger som cirkler og sløjfer viser, at dine tanker kommer fra et mere emotionelt sted.

Objekter

Kendetegn: Hjerter, ure, stole, kopper - you name it!

Det fortæller det om dig: Hvis du ofte tegner objekter, er du sikkert også typen, der elsker at tolke på drømme. Du er typen, der kigger efter den dybere mening bag ting, og her kan objekterne fortælle dig noget om, hvad du i virkeligheden føler. Eksempel: Et hjerte forbinder vi med kærlighed, men tegner du et hjerte inden i et andet hjerte, går du måske i virkeligheden og hungrer efter mere kærlighed, end du får. Et ur betyde rmåske, at du er stresset over en deadline, mens en tom kop kan betyde, at du er følelsesmæssigt drænet.

Graffiti

Kendetegn: En hat oven på en kat, djævlehorn på Donald Trump eller røde læber oven på modellerne i et blad.

Det fortæller det om dig: Sheila Lowe mener, at graffiti-kruseduller oven på billeder af andre kan være tegn på, at du er lidt lumsk eller drilagtig.
Hvis du tegner horn oven på andre, kan det også betyde, at du føler skyld over et skjult begær.

Mandala-krusseduller

Kendetegn: Mønstre, hvor man bygger ovenpå af den samme type mønster. Når man for eksempel tegner en blomst, og så tegner en cirkel af blade rundt om den efterfulgt af endnu en cirkel af blade.

Det fortæller det om dig: Den her type tegning antyder, at du generelt har en optimistisk tilgang til livet, siger Lowe ifølge Woman's Health.

Landskaber og natur

Kendetegn: Træer, blomster, solen, vandfald, havet

Det fortæller det om dig: Du sætter pris på naturen, eller måske føler du dig indespærret og trænger til at komme mere ud. Sol-kruseduller indikerer, at du er en 'drømmer'. Farvestrålende blomster indikerer ifølge Lowe, at du leder efter udvikling - for eksempel på dit arbejde.

Mennesker

Kendetegn: Du tegner primært øjne, næser, læber eller hele mennesker

Det fortæller det om dig: Den følelse, du tegner, indikerer, hvordan du har det på det tidspunkt. En smilende mund fortæller for eksempel, at du er glad. Men ifølge Lowe, kan en overdreven tegning (for eksempel en mund, der smiler unaturligt bredt) betyde, at du går rundt med en facade, men føler noget helt andet indeni. Det skriver Woman's Health.

Ord og bogstaver

Kendetegn: For eksempel din kærestes navn eller dine forbogstaver.

Det fortæller det om dig: Skriver du tit dit eget navn gentagne gange, kan det betyde, at du er en lille smule egoistisk. Ellers kommer det an på ordet, siger Lowe. Du kan også se efter, hvor på papiret du har anbragt ordene. Peger de nedad, føler du dig måske lidt vred, træt eller pessimistisk. Peger ordene opad er det tegn på, at du føler dig mere positiv og selvsikker.

Fyldte huller

Kendetegn: Du tegner indeni de tomme huller i bogstaver og figurer.

Det fortæller det om dig: Du er løsningsorienteret og får meget glæde ud af at se opgaver ført ud i livet, siger Sheila Lowe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx