Af Lars Dinesen - 09/10-15 13:14

Endnu et skoleskyderi rammer USA - 1 dræbt og 3 såredeEndnu et skoleskyderi rammer USA - 1 dræbt og 3 sårede

En person er blevet dræbt af skud, mens tre andre er såret under et skoleskyderi på parkeringspladsen på Northern Arizona University i USA.

Én dræbt i nyt skoleskyderi i USAEn gerningsmand har dræbt én og såret tre på et universitet i Arizona. En mistænkt er pågrebet.
En person er blevet dræbt af skud, mens tre andre er såret under et skoleskyderi på parkeringspladsen på Northern Arizona University i USA.

Politiet har tilbageholdt den formodede gerningsmand, og hændelsen ser ud til at være afviklet, lyder det ifølge skolens twitterkonto.

- Detaljer bekræftet, fire ofre, en dræbt, tre sårede. Gerningsmand er i varetægt. Situationen er stabiliseret, skriver skolen.

Skolens pr-chef, Cindy Brown, bekræfter hændelsen over for nyhedsbureauet AP ifølge AZ Central.Vred Obama efter massedrab: Vi har alle et medansvar
Vred Obama efter massedrab: Vi har alle et medansvar

Skuddene er faldet på en parkeringsplads uden for skolens campus, hvorefter de første opkald til politiet kom klokken 01.20 lokal tid, oplyser hun.

Skoleskyderiet kommer otte dage efter skoleskyderiet på Umpqua Community College i staten Oregon. Her dræbte en 26-årig mand ni personer, inden han begik selvmord.


LÆS OGSÅ: Skoleskyderi i USA: Gerningsmanden meldes død

LÆS OGSÅ: Skoleskyderi i USA: Talrige dræbte og sårede

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild afsløring: FIFA overvejer at...
bt.dk
DRs 'chefredaktion' er vokset fra 15...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Christian Stadil om bortvist...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx