Af - 09/02-16 20:35; Opdateret: 09/02-16 20:51

Tatovering gik galt: Nu har Tyne fire øjenbrynTatovering gik galt: Nu har Tyne fire øjenbryn

Engelsk pige fortryder bitterligt, at hun fik tatoveret øjenbryn i en ung alder. Nu skal hun gennem smertehelvede for at få dem fjernet.

Bildstrecke im Grossformat »

20-årige Tyna fra Coventry i England har et problem - eller rettere sagt to: Hendes tatoverede øjenbryn.

For fem år siden var hun ked af, at hendes naturlige øjenbryn var nærmest ikke-eksisterende, og derfor gik hun til en tatovør for at få dem tegnet op permanent.

GALLERI: Danske Jens har fået det VILDESTE kælenavn på nettet
GALLERI: Danske Jens har fået det VILDESTE kælenavn på nettet

Men til den unge kvindes rædsel voksede hendes naturlige øjenbryn sig et par år senere store og tydelige, og de sad slet ikke der, hvor tatoveringerne var blevet lavet.

- Jeg er fanget med fire øjenbryn. De er den største fejltagelse, jeg nogensinde har begået. Jeg vil gøre hvad som helst for at få et naturligt udseende, siger den triste kvinde i det engelske program Bodyshockers, der er i stil med det danske 'Mit plasticmareridt'.

Det skriver Metro.

Rene: - Vi med ansigts-tattoo bør betale selv
Rene: - Vi med ansigts-tattoo bør betale selv

Tynas problemer startede for tre år siden, da hendes øjenbryn voksede ud, og siden da har hun brugt en formue på at dække de falske til. En process, som tager hende cirka to timer hver eneste dag.

- Det er et mareridt. Jeg bruger 150 pund om måneden på at købe forskellige produkter, der kan dække det til. Det koster en formue, siger hun.

Tre nye i behandling hver uge: Minister advarer mod amatør-tatoveringer
Tre nye i behandling hver uge: Minister advarer mod amatør-tatoveringer

For at blive problemet kvit en gang for alle går hun nu til laserbehandling for at få fjernet tatoveringerne permanent. En smertefuld behandling, som hun skal gennemgå fem til otte gange, før der kommer resultater - men det gør hun gerne.

- Jeg glæder mig til at mine dobbelte øjenbryn er fortid. Jeg vil gøre alt, hvad der skal til, for at fjerne dem, siger Tyna til Bodyshockers.

LÆS OGSÅ: LOL: Året der gik i tatoveringer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx