Af - 18/01-17 17:53

25-årig kvinde har under én uge tilbage at leve - her er hendes vigtige budskab25-årig kvinde har under én uge tilbage at leve - her er hendes vigtige budskab

Hendes sidste hilsen fra hospitalet deles nu over hele verden.

storybild

25-årige Nardya Miller fra Brisbane i Australien har delt et sidste budskab fra sin hospitalsseng, og bliver hendes ord delt over hele verden.

Hele sit liv har hun kæmpet med sygdommen Cystisk fibrose, der i Nardya Millers tilfælde ramte hendes lunger og gjorde det svært for hende at trække vejret.

Da hun blev 23 år, fik hun endelig et håb om at kunne leve en sygdomsfri tilværelse, da hun fik foretaget en dobbelt lungetransplantation.

Ibi Støving deler vildt sygdomsbillede: Jeg var tæt på at miste livet
Ibi Støving deler vildt sygdomsbillede: Jeg var tæt på at miste livet

Men ved organdonationer er det ikke altid, kroppen vil acceptere de nye organer, og det skete også for Nardya Miller, der for nogle måneder siden måtte se i øjnene, at hendes håb om at kunne overleve sygdommen var slut.

- Vi hører hele tiden historier om, hvordan nye lunger kan forandre menneskers liv. Men den oplevelse havde Nardya ikke, siger hendes kusine, Tachae Douglas-Miller, til news.com.au.

I dag har Nardya Miller omkring en uge tilbage at leve i, og hun har valgt at gå ud med sin historie for at få sat fokus på organdonation, og for at fortælle folk, at de kan gøre en forskel ved at melde sig til ordningen.

VILDT: Forskere finder helt nyt organ i menneskekroppen
VILDT: Forskere finder helt nyt organ i menneskekroppen

Samtidig vil hun gerne sende et vigtigt budskab om, hvordan man skal behandle sit liv.

- Måske har jeg kendt dig hele livet, måske har jeg kendt dig i 10 år, og måske har jeg kun kendt dig i kort tid. Men om lidt over en uge, vil jeg aldrig kende dig igen, jeg vil aldrig se dit ansigt igen, jeg vil aldrig tale med dig, røre dig, holde om dig, aldrig igen.

- Men jeg vil altid elske dig, de venskaber vi har bygget, og de minder vi har sammen. Hver eneste person der er kommet og gået i mit liv, er kommet og gået af en årsag, og jeg er dybt taknemmelig for, jeg har levet det fantastiske liv, jeg har.

- Så tak til alle jer, der har været en del af min rejse i den her skøre verden. Om du gjorde mine minder gode eller dårlige, var du med til at gøre mig til den kvinde, jeg er i dag.

Hjerteforening: Formodet samtykke skaffer flere donorhjerter
Hjerteforening: Formodet samtykke skaffer flere donorhjerter

- Tingene udvikler sig ikke altid, som man gerne vil have, og der er en masse store ting og steder, jeg aldrig vil opleve. Men jeg vil sidde og kigge med. Altid. Smilende. Fordi jeg var her. Jeg vil aldrig give op. Ligesom jeg aldrig har gjort. Men nu giver jeg slip.

- Vær ikke ked af det på mine vegne. Alt jeg ønsker, er at blive husket som den kvinde, der gjorde din dag bedre og lysere mindst en gang

- Og såp vil jeg gerne tigge dig om at leve livet til yderste. 💗

Hvis du gerne vil melde dig til som organdonor, kan du gøre det her.

Maybe I've known you my whole life, maybe I've known you for 10 years, maybe I've known you for only a short while, but in just over a week I will never know you again, I will never see your face again, I will never talk to you, touch you, hold you, ever again. But I will always love you, and the friendships we built, and the memories we made. Every single person who has come and gone from my life has been and gone for a reason and I'm the most blessed person to have lived this incredible life that I have. So thank you to all of you who have been apart of my journey in this crazy world. Whether you made my moments good or bad, you made me into the women I am today. Things do not always turn out how you plan in life, there are some really huge things that I will never have, places I'll never go and things I'll never live to see. But I'll be watching. Always. Smiling. Because I was here. I will never give up. As I never have. Now I'm just simply letting go. Details of my funeral will be posted once everything has been organised. Please don't be sad for me. All I wish is to be remembered as the girl who brightened your day at least once. And please I beg you to live your life to absolute fullest. 💗 -N x

A photo posted by Nardya Sinead (@nardyasinead) on


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Øjenskade hæmmede modstanderen - og...
bt.dk
Særlig hilsen vækker vrede i...
bt.dk
Far på barsel er nabo til...
bt.dk
Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx