Af - 11/07-15 18:26; Opdateret: 11/07-15 19:06

GALLERI: Så tæt skal vi sidde i fremtidens flyGALLERI: Så tæt skal vi sidde i fremtidens fly

Et fransk flyselskab har fundet ud af, hvordan der kan være endnu flere passagerer i flyet. Det betyder dog, at vi kommer til at sidde akavet tæt på hinanden.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er et par ting, som ikke er helt perfekte, når vi bliver transporteret oppe i luften i en flyvemaskine. Der er aldrig særligt meget plads, og man kommer ofte til at slås med sidemanden om armlænet. Ligesom man uden tvivl også kommer til at vække ham eller hende, når man skal en tur på det meget lille toilet.

Nu har et fransk flyselskab ved navn Zodiac Aerospace så fremlagt en ny plan, der helt sikkert skal kommer til at gøre det endnu mere trangt og akavet at blive lukket inde i en flyvemaskine.

Ryanair bekræfter: Vi dropper København
Ryanair bekræfter: Vi dropper København

I den nye plan foreslår de indvendige designs til korte flyruter, der mest af alt minder om en menneskelig omgang Tetris. På tegninger i galleriet øverst kan du se, hvor tæt passagerne kommer til at sidde på hinanden, når de skal fra A til B.

Hvis det står til dem, kan man nemlig fremover risikere at skulle have øjenkontakt med sine medpassagerer under hele turen, fordi alle nu ikke vender i samme retning. Passagerne skal begynde at vende i forskellige retninger, så der er plads til endnu flere ombord.

Blokade mod Ryanair i hele landet
Blokade mod Ryanair i hele landet

De nye designs vil komme til at betyde mindre benplads, men en smule mere plads til arme og skuldre, fordi én passager på hver række vender den modsatte vej.

Selskabet skriver, at deres nye plan sørger for, at der kan proppes 35-40 flere passagerer i hvert fly. I grupper af tre kan det være en god ting, fordi man så kan fordybe sig endnu bedre i en samtale med venner eller familie, når man sidder med ansigterne mod hinanden, lyder et argument.

Dansk globetrotter har fået frygtet sygdom i Vestafrika
Dansk globetrotter har fået frygtet sygdom i Vestafrika

LÆS OGSÅ: TV: Her bliver Paris Hilton udsat for verdens ondeste døds-joke

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx