Af Sebastian Bjerring Jensen - 02/03-18 11:20

Tanya måtte haste hjem fra ferie: Hendes hus var invaderet af 'festlige' planterTanya måtte haste hjem fra ferie: Hendes hus var invaderet af 'festlige' planter

Britiske Tanya Laverty fik sig noget af et chok, da hun vendte hjem til sit hus efter en længere rejse.

storybild

Arkivfoto (Billede: Sean Kilpatrick)

I september tog den 45-årige kvinde en taske på ryggen og rejste til Asien med sin kæreste, og i den forbindelse lejede hun sit hus ud til en sydkoreansk familie med en lille baby. Måned efter måned gik under asiatiske himmelstrøg, men så begyndte Tanya Laverty at blive bekymret: Familien, der havde lejet sig ind i huset, betalte pludselig ikke deres husleje.

Hun fik sin kærestes mor til at tjekke til huset hjemme i Liverpool, og her kunne hun gennem dørsprækken konstatere, at en vandslange løb op fra stueetagen til 1. etage. Straks fløj Tanya Laverty hjem, og da hun trådte ind ad døren, blev mareridt til virkelighed: Huset var forvandlet til én, stor hashplantage.

Det skriver Liverpool Echo.

»Huset var fuldstændig fyldt med hampplanter. Jeg flippede helt ud - der var så mange planter. Jeg orkede ikke engang at gå ovenpå, men begyndte bare at græde. Mit liv er fuldstændig ødelagt, og mit hjerte er knust,« fortæller hun til Liverpool Echo.

Der var op imod 200 hampplanter i huset, og Tanya Laverty mistænker nu, at kriminelle har 'bestukket' den sydkoreanske familie til at leje sig ind i et hus, så de kunne finde et sted at dyrke deres hamp.

Før Tanya Laverty rejste til Asien, var hun kvinden bag et suppekøkken i den lokale by, hvor hun brødfødte byens hjemløse. Nu frygter hun dog selv at blive hjemløs, for hun har mistet penge på de manglende huslejebetalinger, og så skal huset i øvrigt reperares for næsten 100.000 kroner. Et beløb, som den britiske kvinde ikke just har stående på kontoen.

Hele underetagen af huset - med undtagelse af entréen - var dækket af hampplanter, og på første sal var der boret ventilationshuller i gulvet. Entreen var efterladt som normalt, så forbipasserende ikke skulle ane uråd, og så var der installeret timere til lyset, så det automatisk slukkede om aftenen og tændte om morgenen - helt ligesom en normal familie.

Historien bringer intet om, hvorvidt det britiske politi har fanget gerningsmændene.

Tanya Laverty håber nu på, at hjælpsomme briter vil spæde lidt til, så hun kan få betalt den store regning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx