Af Webstud/AS - 17/09-17 11:41

11-årig lander drømmejob: Nu arbejder han for præsident Trump11-årig lander drømmejob: Nu arbejder han for præsident Trump

Da 10-årige Frank startede en virksomhed, ledte han efter højtprofilerede personer til at hjælpe med at sprede budskabet. Så fik han fat på nettets største sensation.

storybild

Donald Trump betragter den stærke knægt, som med masser af gåpåmod håndterer græsslåmaskinen.

En ung iværksætter på kun 10 år har skabt en forretning, hvor han slår græs. Da han ville skaffe kunder, sendte han et brev til den amerikanske præsident, hvori han spurgte om lov til at slå græs for Det Hvide Hus. Det lykkedes, skriver Washington Post.

Den 2. august blev Det Hvide Hus' pressesekretær udspurgt om Ruslands involvering i det amerikanske præsidentvalg. Til pressemødet tog hun sig dog også tid til at læse et brev op fra 10-årige Frank, som havde et ønske om at slå græs for Det Hvide Hus.

»Selvom jeg kun er 10 år, vil jeg gerne vise nationen, hvad unge mennesker som mig, er klar til. Jeg beundrer din baggrund inden for forretning, og jeg har startet min egen«, stod der i brevet fra Frank til Trump.

Fredag gik ønsket i opfyldelse for den nu 11-årige dreng.

Han iførte sig sikkerhedsbriller, ørepropper og handsker, og så gik han ellers i gang med at slå græsset i en af verdens bedst bevogtede forhaver.

Donald Trump havde fine ord at sige om sin nye havemand.

»Det er landets rigtige fremtid lige der - vi er heldige. Måske bliver han præsident en skønne dag.«

»På vegne af førstedame Melania og jeg selv, TAK for at du har gjort et GODT stykke arbejde her til morgen!«, skrev Donald Trump på Twitter og tilføjede, at den nationale parkstyrelse gav indsatsen et 12-tal.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Har du tænkt over, hvorfor der altid...
bt.dk
Udstemt 'X Factor'-deltager: 'Det var...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx