Af - 09/01-17 18:57; Opdateret: 09/01-17 19:07

15-årig pige død efter at have spist indisk take-away: Nu er to anholdt15-årig pige død efter at have spist indisk take-away: Nu er to anholdt

Hun døde to dage efter hun havde spist mad fra restauranten, der lå tæt ved hendes hjem.

storybild

En kun 15-årig pige er død efter hun spiste en karryret fra en indisk take-away restaurant i Storbritannien.

Megan Lee afgik ved døden den 1. januar - to dage efter hun havde spist maden fra restauranten, og dødsårsagen menes at være nøddeallergi, men den endelige obduktion er endnu ikke klar.

Kendt forfatter afslører sjælden sygdom: 'Jeg kan ikke genkende min kæreste'
Kendt forfatter afslører sjælden sygdom: 'Jeg kan ikke genkende min kæreste'

I forbindelse med hendes dødsfald er to ansatte på restauranten blevet anholdt og sigtet for uagtsomt manddrab ved grovskødesløshed, skriver Metro.

- To mænd er blevet anholdt som led i efterforskningen af hendes pludselige død, fortæller politiet i Lancaster i en pressemeddelelse, hvor de udtrykker sorg over den unge piges død.

- Vi arbejder tæt sammen med fødevaremyndighederne i forbindelse med efterforskningen af Megans død, og hendes familie bliver løbende opdateret om vores resultater. Vores tanker er hos familien, der går igennem en utrolig sørgelig og svær tid, lyder det fra politiet, ifølge Metro.

Teenagepige med mystisk lidelse boede i en spand - nu er hun død
Teenagepige med mystisk lidelse boede i en spand - nu er hun død

Den 15-årige pige spiste maden fra den indiske restaurant den 30. december, og da hun kort efter viste tegn på en svær allergisk reaktion blev hun hastet til hospitalet, hvor hun døde to dage efter.

- Vores hjerter er knust over vores pludselige tab af vores datter. Megan var den sødeste og mest elskelige datter og søster, der altid havde et stort og smittende smil, lyder det fra hendes familie i en pressemeddelelse.


LÆS OGSÅ: Folkeskolens ældste elever har fravær i ugevis

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Sofie Linde deler første billede,...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Borgere i protest: Historisk kro står...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx