Af - 07/04-15 21:59

Her er fremtidens vækkeur, der kan redde dit parforholdHer er fremtidens vækkeur, der kan redde dit parforhold

Er du træt af at blive vækket på håbløse tidspunkter, fordi din kæreste skal op på arbejde eller i skole? Der er snart hjælp på vej.

Bildstrecke im Grossformat »

Sover du sammen med en person, der skal tidligt op på arbejde eller i skole? Eller skal du måske selv tidligt op, men deler seng med en der ikke skal?

Så kan det være frustrerende med normale, gammeldags vækkeure. De vækker nemlig jer begge, selvom det kun er den ene, der skal tidligt op.

Klargør din smartphone til sommertid: Vil du være HELT sikker på at komme op i morgen?
Klargør din smartphone til sommertid: Vil du være HELT sikker på at komme op i morgen?

Men der er hjælp på vej. Et nyt Kickstarter-projekt vil nemlig revolutionere vækkeuret. Wakē, som projektet hedder, bruger LED-lys og lyd til at vække den ene part i sengen. Og lyden bliver sendt i ultrasoniske bølger, der betyder at lyden nærmest kun kan høres af den part, lyden retter sig mod. Smart.

TV: Vågn op med en fremmed med denne sjove app
TV: Vågn op med en fremmed med denne sjove app

Firmaet bag spørger retorisk:

- Hvis moderne teknologi kan løse så mange problemer, hvorfor vågner vi så stadig på den samme måde som for 30 år siden?

Wakē vil altså sørge for, at dig og din (fremtidige?) partner aldrig mere vil opleve irritationen over larmende vækkeure, når ikke man skal op. De har allerede tjent 50.000 dollar ud af deres mål på 100.000 dollar og har 53 dage endnu.

Her er fem apps, der gør din ferie bedre 


Her er fem apps, der gør din ferie bedre Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx