Af - 04/03-17 08:48

Hun havde været ham utro i to år - så skrev hun én pinlig smsHun havde været ham utro i to år - så skrev hun én pinlig sms

Det er ikke altid helt let at jonglere med flere fyre på én gang. Det opdagede den britiske kvinde Zoe, da hun ved en pinlig fejl kom til at afsløre sin affære.

storybild

(Billede: Iris)

Zoe havde gennem to år været sin kæreste Jordan McNelly utro. Hun havde logistiske problemer med at få tid til at se både kæresten og den fyr, hun var utro med. Det skriver The Sun.

Da situationen blev lidt for uoverskuelig, skrev hun til en veninde, hvor hun fortalte om den lidt uheldige situation, hun havde rodet sig ud i.

13 tegn på at din kæreste vil være dig utro
13 tegn på at din kæreste vil være dig utro

»Jeg er bogstaveligt talt så angst lige nu. Jeg har set denne fyr bag Jordans ryg, og vi havde rigtig vigtige planer i morgen, fordi Jordan skulle på arbejde, og så skriver han til mig, at han ikke skal arbejde i morgen, og jeg har ikke lyst til at skuffe min anden fyr. Jeg fortalte ham det, og han sagde 'Jeg vidste, du ikke ville komme', og jeg har det så skidt, fordi jeg skuffer dem begge, fordi jeg er en dum luder. Jeg er så ked af det, og jeg har vokset hele min krop for at kneppe den fyr. Hjælp,« skriver hun i den besked, der endte med at fælde hende.

Ruben Søltoft om pinlig sex-scene: 'Jeg følte jeg var min kæreste utro'
Ruben Søltoft om pinlig sex-scene: 'Jeg følte jeg var min kæreste utro'


Der var nemlig lige ét, stort problem med sms'en. I stedet for at sende den til sin veninde kom hun til at sende den til sin kæreste. Ham, hun havde været utro i to år.

Mand straffer utro kæreste på den ondeste måde
Mand straffer utro kæreste på den ondeste måde

Jordan McNelly reagerede på den chokerende afsløring ved at lægge et billede af beskeden på Twitter med teksten 'Når du ved et uheld fortæller din kæreste, at du er ham utro'. På bare få dage er opslaget gået viralt på de sociale medier og har fået over 62.000 delinger.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx