Af - 03/09-16 13:27

Mareridt: Glasbro var SLET IKKE klar til det herMareridt: Glasbro var SLET IKKE klar til det her

En glasbro måtte lukke for besøg få dage efter, den var åbnet.

Bildstrecke im Grossformat »

Den har rekorden som verdens længste og højeste glasbro. Men i går måtte besøgende vende om, da broen blev lukket. Det sker bare 13 dage efter åbningen.

Ifølge BBC lyder begrundelsen for det pludselig stop for mennesker på broen, at den kinesiske regering har besluttet at foretage akut vedligehold af andre forhold i området. Men CNN kan fortælle en langt mere foruroligende historie.

En talsmand for Zhangjiajie-broen fortæller til det amerikanske medie, at ingen havde forudset så mange turister, der på én gang bevægede sig ud på den gennemsigtige bund.

77-årig mand slap med livet i behold efter stenkast
77-årig mand slap med livet i behold efter stenkast

Den ellers så spektakulære konstruktion er kun beregnet til at bære 8.000 personer ad gangen, men ti gange så mange var klar til at betræde bygningsværket, der svæver 300 meter over jorden.

Selvom de nu afviste besøgende er utilfredse med at blive sendt hjem uden at have oplevet at gå på broen, skal de vist være glade for, at nogen besluttede at stoppe tilstrømningen. Og de ansvarlige for broen kan også glæde sig over, at ingen er kommet noget til i løbet af åbningstiden.

Unge kastede sten mod vagtbil på motorvej i Silkeborg
Unge kastede sten mod vagtbil på motorvej i Silkeborg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx