Af Webstud/AS - 15/08-17 07:40

Peter deltog i nazi-optøjer: - Han er ikke velkommen i familien længerePeter deltog i nazi-optøjer: - Han er ikke velkommen i familien længere

Faren til en deltager i lørdagens nynazistiske optøjer i den amerikanske by Charlottesville, hvor tre personer har mistet livet, siger, at han på vegne af familien udstøder sin racistiske søn.

storybild

Her ses demonstranter mod had og racisme i Charlottesville, Virginia.

Peter Tefft blev hængt ud af Twitter-brugeren 'Yes, You're Racist', der efter optøjerne har opfordret sine 300,000 følgere til at navngive de nynazister og Klu Klux Klan-medlemmer, der deltog i den voldelige protest.

I et brev til lokalavisen Inforum skriver faren, at han tager afstand fra sin søns 'ondskabsfulde, hadfulde og racistiske retorik og handlinger'.

- Vi ved ikke hvor han lærte disse overbevisninger. Han lærte det ikke herhjemme.

Faren siger, at han lærte sine børn at alle er skabt lige, samt at vi må elske hinanden.

- Åbenbart har Peter valgt at frasige sig disse erfaringer, til stor hjertesorg for mig og resten af hans familie. Peter Tefft, min søn, er ikke længere velkommen til vores familiesammenkomster. Jeg beder for, at min fortabte søn vil give afkald på sine hadefulde overbevisninger og vende hjem.

Også Peters nevø, Jacob Scott, er forfærdet over Peters overbevisninger.

- Peter er en galning, som har vendt sig mod os alle sammen og gået ned i et sindssygt internetkaninhul, og blevet til en skør nazi. Han skræmmer os alle, vi føler os ikke trygge omkring ham, og vi ved ikke, hvordan han blev sådan her.

Twitter-profilen Yes, You're Racist, som allerede har hængt over 10 racister ud på det sociale medie, har på 24 timer fået over 100,000 nye følgere.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flot anerkendelse! Superliga-dansker...
bt.dk
Hvis der var valg nu, ville Joachim...
bt.dk
Træn med Tanja: Interval- træning er IN
bt.dk
Barca-målmand: Neymars farvel var en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx