Af - 08/01-15 14:54

Disse billeder beviser vi alle kan blive fitnessmodellerDisse billeder beviser vi alle kan blive fitnessmodeller

Man behøver ikke at bruge flere år i træningscentret for at få taget flotte fitnessbilleder - man skal bare kende den rigtige fotograf...

Bildstrecke im Grossformat »

Selv om man ikke bruger hele sit liv i blandt tunge vægte og hver morgen tjekker ind til endeløse timer til spinning, kan det stadig lade sig gøre at få taget imponerende fitnessbilleder. Også uden at fuske med formen i photoshop.

Et foto-firma endte taget en række atypiske billeder af sine ansatte. Istedet for at lave de klassiske skjorte-og-slips-billeder, endte fotografen med at gå i en væsentlig anden retning.

- Det var ikke en professionel fotosession for atleter. Vi taler om almindelige folk, der dårligt har nogen erfaring med at få taget billeder, og så prøver vi at gøre dem til noget mere, siger fotografen Benjamin Von Wong til Huffington Post.

Von Wong ville med sit projekt også vise, hvor meget man kunne gøre alene med den ordentlige belysning, kontraster og uden at fifle med modellernes former i redigeringen af billederne.

Se billederne: Her er den nye hipster-trend
Se billederne: Her er den nye hipster-trend

Projektet kalder han selv 'Ordinary People on Hollywood Budgets.' For selv om der ikke er blevet fiflet med de ansattes form på billederne, så har rammerne absolut været gunstige for fotografen.

Von Wong havde godt nok en billig 'regnmaskine' med, der er flikket sammen for en hundredekroneseddel, har der også været lyssætning for 20.000 dollars på foto-shootet. Det svarer til godt 125.000 danske kroner.

Det betyder dog ikke, at man ikke kan lure nogle af knebene af. Her kan du se en række tricks, der kan gøre dine egne fotos bedre.

Vilde billeder: Her tager leopard hovedspring lige ned i frokosten
Vilde billeder: Her tager leopard hovedspring lige ned i frokosten

Galleri: Her er verdens værste fantomtegninger!
Galleri: Her er verdens værste fantomtegninger!

I videoen nedenfor, kan man se, hvordan dagen forløb til photoshootet.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Wozniacki er blandt verdens mest fitte atleter - se dem her

LÆS OGSÅ: GALLERI: Menneskelig Ken-dukke bruger millionbeløb på forvandling

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx