19/01-15 08:03

Berygtet teenagepar fanget efter to ugers flugtBerygtet teenagepar fanget efter to ugers flugt

Efter to ugers flugt fra myndighederne er det slut for et ungt kærestepar, som mistænkes for en række lovovertrædelser.

Bildstrecke im Grossformat »

Amerikanske medier har døbt dem nutidens svar på Bonnie og Clyde, men efter to ugers flugt fra myndighederne er tiden løbet ud for et ungt kærestepar, som mistænkes for en række lovovertrædelser.

18-årige Dalton Hayes og 13-årige Cheyenne Phillips fra staten Kentucky havde kun været sammen i tre måneder, da de i begyndelsen af januar forsvandt fra deres forældre, og over de seneste dage har amerikanske medier berettet om parrets kriminelle rejse rundt i det sydøstlige USA, hvor politiet bl.a. mistænker dem for at have stjålet biler, begået butikstyverier og have betalt med falske checks.

Endelig nyt i sagen: Fem anholdt i sag om voldeligt overfald på kærestepar
Endelig nyt i sagen: Fem anholdt i sag om voldeligt overfald på kærestepar

Ifølge BBC mistænkes parret for at have begået en række ulovligheder på deres færd gennem staterne South Carolina og Georgia, før de søndag blev overmandet og anholdt i Florida, mens de lå og sov i en stjålet bil.

18-årige Dalton Hayes var allerede sigtet for en række forhold, inden han forsvandt med sin kæreste, og hans mor har derfor gennem medierne appelleret til, at sønnen overgav sig til politiet.

Politiet i Kentucky har efter anholdelsen af de to teenagere udtalt, at man er lettet over, at jagten på parret nu er overstået.

Beruset kærestepar fik dobbeltseng i detentionen
Beruset kærestepar fik dobbeltseng i detentionen

- Jeg tror, at både familie og myndighederne var bekymrede for, hvordan det her skulle ende, siger Norman Chaffins fra politiet i Kentucky.

Dalton Hayes forventes at blive stillet for en dommer i løbet af mandagen, mens Cheyenne Phillips på grund af hendes unge alder skal gennem et andet retsligt forløb.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx