Af - 28/10-16 16:09

Miss Island skred fra konkurrence: Du er for tykMiss Island skred fra konkurrence: Du er for tyk

Efter Arna Ýr Jónsdóttir skrev et åbent brev, hvor hun forklarede situationen, siger direktøren og stifteren af Miss Grand International: - Hun er måske lidt tyk.

My point of view

A video posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) on

Islandske Arna Ýr Jónsdóttir fik fire dage før Miss Grand International, der fandt sted i Las Vegas tirsdag, råd fra de ansatte bag skønhedskonkurrencen. Hun skulle tabe sig, skriver TV 2.

Men så skred hun.

- I mit land er min kropsbygning perfekt. Og det er det, jeg vil huske. Ingen skal nogensinde fortælle mig noget andet, skriver Arna Ýr Jónsdóttir i et brev til direktøren og stifteren af Miss Grand International, Nawat Itsaragrisil.

Et brev, som Arna Ýr Jónsdóttir har lagt på Instagram, så hendes næsten 50.000 følgere kan se det.

My goodbye letter

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) onMiss Danmark-finalist:- Jeg blev mobbet med, at jeg var overvægtig
Miss Danmark-finalist:- Jeg blev mobbet med, at jeg var overvægtig

Hun forklarer i brevet, at hun blev bedt om at spise mindre og tabe sig. Hun havde for meget fedt på kroppen og for brede skuldre. Men det ville hun ikke finde sig i.

- Hvis nogen fortæller mig, at jeg er for tyk eller andet, så fortjener de mig ikke. Det var derfor, jeg gik. Miss Grand International fortjener ikke mit ansigt, min krop, personlighed eller hjerte, skriver hun.Danske Mette blev nummer to i stor skønhedskonkurrence
Danske Mette blev nummer to i stor skønhedskonkurrence

Det er dog ikke noget, der betyder så meget for Nawat Itsaragrisil.

- Det er almindeligt i de tre uger op til konkurrencen, at alle forbedrer sig. På samme måde giver de ansatte råd til andre, der spørger, hvad de skal gøre for at forbedre sig, så de kan vinde, og hver af dem vil få forskelligt råd, siger direktøren til Independent.

Han fortæller, at den islandske skønhedsdeltager havde en god personlighed, og at de ansatte syntes om at arbejde sammen med hende, men han var utilfreds med, hvordan hun pludselig forlod konkurrencen, skriver TV 2.

- Af sikkerhedsmæssige årsager lader vi ikke nogen forlade hotellet uden vores godkendelse. Hun lader til at have sin egen fantasi og gør, hvad hun vil uden at følge nogen af de regler og bestemmelser, hun læste, underskrev og accepterede, før hun tilmeldte sig skønhedskonkurrencen, siger han.

From the judging interview yesterday #missgrandinternational #missgrandiceland #mgi2016 #missgrandinternational2016

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) onTranskønnet smidt ud af skønhedskonkurrence: Havde det forkerte køn
Transkønnet smidt ud af skønhedskonkurrence: Havde det forkerte køn

I videoen øverst siger islandske Arna Ýr Jónsdóttir, at hun greb muligheden for at stå op for sig selv, for kvinder i verden og for unge piger.

- Hvis jeg godt kan lide den måde, jeg ser ud på, er der ikke nogen, der skal fortælle mig, hvordan jeg skal se ud, siger hun.

Well, I'm back and safe home! It's was so gooooood to say hi to my bed

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) onHer er verdens første skønhedskonkurrence kun for røvhuller
Her er verdens første skønhedskonkurrence kun for røvhuller

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx