Af - 10/04-15 07:05; Opdateret: 10/04-15 18:00

WHAT?! 18-årig blev smidt hjem fra skole på grund af dette outfitWHAT?! 18-årig blev smidt hjem fra skole på grund af dette outfit

Erica Edgerly raser på sin lillesøsters vegne, efter denne blev smidt hjem fra skole på grund af sin påklædning.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke uvant, at skoler i USA har regler for, hvad de studerende må have på af tøj.

Men i sidste uge i Texas blev Erica Edgerly alligevel chokeret over, at hendes 18-årige lillesøster blev smidt hjem fra Orangefield High School, efter hun mødte op i munderingen, som du kan se i galleriet i toppen af artiklen.

Skolens dresscode lyder nemlig, at tøjet skal gå ned til fingrene, når man har armene langs siden, og den regel levede Macy Edgerly ikke helt op til, som du selv kan se.

Men det fik alligevel den 21-årige storesøster Erica til at skrive en statusopdatering på Facebook, som er blevet delt over 90.000 gange på det sociale medie, og flere amerikanske medier har skrevet om sagen blandt andet Buzzfeed.

Hotpants og sandaler provokerer din chef
Hotpants og sandaler provokerer din chef

Syg 'dresscode': Dette fik hende smidt ud fra sit afdansningsbal
Syg 'dresscode': Dette fik hende smidt ud fra sit afdansningsbal

Hun mener, at der er noget helt galt med systemet, på trods af at lillesøsteren 'forbrød' sig mod skolens regler:

- Folk undrer sig over, hvorfor kvinder er usikre omkring deres kroppe eller deres påklædning. Men det skyldes, at du bliver fortalt, at dit tøj er upassende, selv når du er fuldt påklædt, og selv om du ikke viser nogen form for kavalergang, lyder det blandt andet.

Erica mener, at man i stedet burde lære 15-18 årige drenge/unge mænd, at de skal lade være med at overbeglo piger og på den måde føre til den 'voldtægtskultur', der er i USA.

- I bund og grund så kan piger ikke komme afslappet påklædt i skole i tøj, der DÆKKER ALT, fordi skolesystemet er så bange for, at hormonskøre drenge ikke vil være i stand til styre sig selv.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx