17/01-14 22:18

Politiet om dansk voldtægt: Vi har anholdt seks mændPolitiet om dansk voldtægt: Vi har anholdt seks mænd

Yderligere tre mænd blev fredag anholdt af politiet i New Delhi i forbindelse med voldtægt af dansk kvinde.

storybild

En af de seks mænd, der ifølge indisk politi begik voldtægten. (Billede: AP/Polfoto)

Yderligere tre hjemløse mænd blev fredag anholdt af politiet i New Delhi og sigtet for at have deltaget i en gruppevoldtægt og et røveri af en 51-årig dansk kvinde. Med anholdelserne er i alt seks mænd anholdt i sagen.

Voldtaget dansk kvinde kan nu få krisehjælp
Voldtaget dansk kvinde kan nu få krisehjælp

I en pressemeddelelse fra politiet hedder det, at de tre, som blev anholdt fredag, er 20-årig, en 24-årig og en mand under 18 år.

- Yderligere to personer er blevet anholdt i forbindelse med sagen, og en mindreårig er tilbageholdt, siger politiets talsmand, Rajan Bhagat, i pressemeddelelsen.

- Den 20-årige blev anholdt i turistdistriktet i New Delhi, hvor overfaldet skete, mens den 24-årige blev anholdt i en anden bydel.

Tryglede voldtægtsmænd: 'Gør mig ikke fortræd'
Tryglede voldtægtsmænd: 'Gør mig ikke fortræd'

En 23-årig blev anholdt torsdag, efter at to hjemløse var blevet anholdt onsdag. Anholdelserne skete efter at politiet i den indiske hovedstad havde gennemført razziaer forskellige steder.

Vicepolitichef i New Delhi, Alok Kumar, oplyser til Ritzau, at der i alt deltog otte mænd i forbrydelsen. Mændene beskrives som vagabonder og stofmisbrugere, der holder til omkring New Delhi Railway Station.

Avisen Times of India skriver, at voldtægten fandt sted i en lille have nær stationen, hvor forbrydelsen ifølge kvindens forklaring stod på i cirka tre timer.

Indisk politi: Sexforbryder er indblandet i drabssager
Indisk politi: Sexforbryder er indblandet i drabssager

- De tog min hånd og sagde, at jeg ikke skulle slå alarm. De viste mig en kniv og sagde, at jeg skulle give dem mine ejendele. De tog omkring 700 euro, indisk valuta, en iPod, en mobiltelefon, briller og en bog.

- Efter det begyndte en af mændene af beføle mig og tage mit tøj af. Da jeg modsatte mig det, truede de med at stikke mig. Jeg tryglede om, at de ikke skulle gøre mig fortræd, har kvinden ifølge avisen fortalt politiet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx