Af Laura Rode Nygaard - 13/07-17 08:24

Fire unge forsvundet på to dage: Mobilsignal førte politiet til øde gårdFire unge forsvundet på to dage: Mobilsignal førte politiet til øde gård

19-årige Jimi Tar Patrick var den første, der forsvandt. Han blev sidst set onsdag i sidste uge og dukkede aldrig op på sin arbejdsplads torsdag.

storybild

Fredag forsvandt de to næste. Mark Sturgis på 22 fortalte sin far, at han skulle mødes med sin et år yngre kollega Tom Meo. Heller ikke de mødte på arbejde, og i telefonen blev man med det samme mødt af en telefonsvarer.

Samme aften blev 18-årige Dean Finocchiaro set for sidste gang.

Han er dermed foreløbig den sidste af fire unge mænd, der i løbet af to dage er forsvundet i det mondæne amerikanske amt Bucks County i Pennsylvania, hvor mord og voldsepisoder ifølge New York Times ellers sjældent finder sted.

Men de fire mænd har ikke selv valgt at forlade samfundet. De har været udsat for en forbrydelse, mener politiet, der har igangsat en større eftersøgning over hele amtet samt appelleret til, at alle, der ved det mindste, vil give sig til kende.

Lørdag var der gennembrud i sagen, da politiet sporede 18-årige Dean Finocchiaros telefon til en større afsidesbeliggende gård i Solebury Township. Mandag anholdt de ejerens 20-årige søn. Han har en tidligere sigtelse for overtrædelse af våbenlovgivningen, da hans baggrund med mentale lidelser har frarøvet ham hans ret til at bære våben. Sigtensen frafaldt i maj, men politiet ønsker ikke at oplyse, hvorvidt de mener, den 20-årige spiller en rolle i de fire unge mænds forsvinden.

Og mændene er endnu forsvundet. I forbindelse med anholdelsen gennemsøgte de hele gården. En helikopter cirklede over matriklen, og både jord og beton blev gravet op. Men man fandt ikke de fire unge. Til gengæld fandt de den 22-årige forsvundne Mark Sturgis' bil og ændrede dermed formelt sagen fra en forsvinding til en kriminalsag.

»Vi får en række stærke indikationer på, at det er her (omkring gården, red.) vi skal fokusere vores ressourcer. Vi leder efter en nål i en høstak,« siger Bucks Countys distriktsadvokat Matthew Weintraub, der afviser at svare på, om politiet mener, at mændene fortsat kan være i live.

Mark Sturgis og Tom Meo har kendt hinanden siden barndommen, og de arbejder i dag i samme byggefirma. Førstnævntes far, Mark Potash, har hørt drengene nævne Dean Finocchiaro, men har ikke kendskab til den sidste unge mand, Jimi Tar Patrick.

Ifølge New York Times er det usikkert, om den 20-årige gårdejersøn og de fire forsvundne kender hinanden, men avisen skriver, at han er Facebook-venner med Jimi Tar Patrick, som var den første, der forsvandt.​

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter sindssygt nedrykningsdrama: BT...
bt.dk
Krig i Venstre: Partifælle angriber...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Unge hærger børnehaver: 'Det gør både...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx