Af - 18/01-16 14:16; Opdateret: 18/01-16 16:45

Mystisk billede: Hvad er det, der går på skyerne?Mystisk billede: Hvad er det, der går på skyerne?

30-årige Nick O’Donoghue måtte gnide sig i øjnene efter han spottede en skikkelse ude på skyerne. Professor ved Københavns Universitet mener, at formationen kan skyldes damp.

Bildstrecke im Grossformat »

En mand der går på skyerne - det var hvad Nick O’Donoghue så på en flyvetur fra Østrig til Irland.

Mystisk lys på nattehimlen forvirrer eksperter
Mystisk lys på nattehimlen forvirrer eksperter

Ifølge Dailymail var det i knap ti kilometers højde, Nick O’Donoghue spottede den store skikkelse ude på skyerne.

- Jeg fløj hjem fra en arbejdsrelateret skitur til Østrig. Jeg sad ved vinduet med to kollegaer ved siden af mig. De snakkede helt sindssygt, så jeg stirrede ud af vinduet, som man jo gør. Jeg kunne se en skikkelse ude i horisonten, og da vi fløj tættere på, dukkede den her figur op, fortæller han til onlinemediet.

Ny forskning: Derfor er du og dine venner til forskellige typer
Ny forskning: Derfor er du og dine venner til forskellige typer

Nick O’Donoghue forklarer, at skikkelsen var synlig i cirka to minutter. Efter han lagde billedet op på onlineportalen Reddit, har alverdens internetbrugere haft travlt med at komme med forklaringer på det mærkelige syn.

De fleste mener, at den mærkelig skygge stammer fra robotten fra tegnefilmen ’Drengen og Jernkæmpen’ fra 1999, mens Nick O’Donoghue selv mener, at det var Michelinmanden, der gik en tur i ti kilometers højde.

Professor ved Niels Bohr instituttet, Københavns Universitet Eigil Kaas mener, at den mærkværdige formation kan skyldes damp.

- Mit bud er, at det er damp fra to store skårstene fra et kræftværk for eksempel. Så selvom det ligner 'den afskyelige snemand' - så er det det nok ikke, siger han.

- Man kan se på billedet at solen skinner, og det giver en skygge. Og så er det ganske tilfældigt, at det ligner, at der er arme på, siger han og forklarer, at det i virkeligheden slet ikke er så atypisk, at se lignende ting i luften.


LÆS OGSÅ: WTF: Her er en af de hurtigst voksende porno-trends lige nu

LÆS OGSÅ: WTF: Her sælger de levende, vakuumpakkede krabber

LÆS OGSÅ: TV: 10 WTF-moments fra S-toget

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx