Af Daniel Seistrup - 17/04-18 09:16

Mor fik kæmpe chok af datter: Nu går det viraltMor fik kæmpe chok af datter: Nu går det viralt

Da gyserfilmen om klovnen IT for første gang udkom i 1990, skræmte den livet af børn og voksne. Og det gør filmen tilsyneladende endnu den dag i dag.

storybild

Uhyggelig klovn. Pennywise fra filmen 'It' er nok en af de mest kendte, uhyggelige klovne. Filmen er baseret på en bog af Stephen King. (Billede: Fra filmen It)

I hvert fald hvis man skal tro et tweet fra en mor, der er gået viralt.

Twitter-brugeren 'bri's tre år gamle datter skræmte nemlig livet af hende, da hun så ned i et afløb og sagde 'Hi Georgie'.

I gyserfilmen IT gemmer klovnen sig i et afløb og siger 'Hi Georgie' til den lille dreng, der sidenhen bliver ædt af klovnen, Pennywise.

Men i virkeligheden var det slet ikke Pennywise eller Georgie, som den lille treårige pige refererede til. Hun har nemlig aldrig set IT. Til gengæld havde pigen tabt en plastikudgave af grisen fra 'Gurli Gris', der på amerikansk hedder George – som pigen så forvekslede med Georgie.

'Min treårige fik mig lige til at skide i bukserne, da hun kiggede ned i vores baderums vask og sagde 'Hej Georgie'. (Hav i tankerne, at hun aldrig har set en gyserfilm). Imod min gode vilje kiggede jeg alligevel ned i vasken,' skrev bri.

Bris tweet er gået viralt og er liked mere end 600.000 gange, delt mere end 178.000 gange og har over 1.700 kommentarer.

Mange på Twitter griner ad episoden.

'Mig hvis jeg havde børn, der talte ned i vasken,' skrev William.

Grisen fra Gurli Gris

'Min datter: Hi Georgie. Mig:,' skriver Shiruba

'Jesus, du er modig, at du tør kigge ned, jeg havde brændt huset ned haha,' skriver lo.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk topforsker: Jeg vil hellere på...
bt.dk
Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Farvel og tak: 24.000 danskere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx