Af Benedikte Brix - 26/01-16 21:05

Kvinde fandt del af ansigt på gulvet i vaskehalKvinde fandt del af ansigt på gulvet i vaskehal

En bizar retssag er startet, efter at en kvinde angiveligt fandt et stykke af et ansigt i en vaskehal.

storybild

Der bliver kigget efter beviser i vaskehallens filtre på dette billede fra 2013. (Billede: Shawn Raecke)

Kimberley Kriege gjorde et noget anderledes fund, da hun besøgte en vaskehal i byen Bozeman i den amerikanske stat Montana. På gulvet fandt hun nemlig et stort, genkendeligt stykke af en mands ansigt.

Ansigtet stammer angiveligt fra en 81-årig mand, som ifølge retsdokumenter blev dræbt af en flugtbilist og blev ramt af endnu et køretøj, der rev et stykke af mandens ansigt af.

Det skriver News.

Sidstnævnte køretøj har derefter været i vaskehallen, hvor stykket af ansigtet altså senere blev fundet på gulvet af Kimberley Kriege.

Episoden skete tilbage i 2013, men sagen er nu blusset op, fordi Kimberley Kriege er gået til retten. Hun har lagt sag an mod firmaet CRST Expedited, hvor chaufføren, David Welk, der ramte og dræbte manden, arbejder.

Kvinden vil blandt andet have erstatning for tab af indkomst og dækning af udgifter til rådgivning efter den traumatiserende oplevelse.

David Welk havde ifølge dette retsdokument kørt tilbage for med en lommelygte at finde ud af, hvad det var, han havde ramt. Herefter har han fortalt sin kollega, der sad i lastbilen og sov, at det blot var noget tøj, de havde ramt.

Chaufføren blev i 2014 idømt seks års fængsel, mens man droppede sigtelser mod den anden bilist.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx