Af Mads Degn - 06/07-17 14:00

Hun havde det perfekte liv - lige indtil hun kom til at tjekke sin mailHun havde det perfekte liv - lige indtil hun kom til at tjekke sin mail

Amerikanske Jen Waite havde det hele. Et lykkeligt ægteskab, en nyfødt datter og et skønt hjem i Queens lidt uden for New York.

storybild

Men den 20. januar 2015, da hun tre uger efter fødslen af sin datter for første gang åbnede sin computer for tjekke mails, begyndte glansbilledet stille og roligt at krakelere

Det fortæller hun selv i et læserbrev i New York Post.

På sin mands mailkonto faldt hun over en mail, han havde videresendt til en kvinde med navnet Viktorja.

’Min kæreste og jeg har besluttet at vælge en anden lejlighed, men tak for din hjælp,’ stod der i mailen.

Det fik straks bekymringerne og spørgsmålene til at vælte frem hos Jen Waite – hvem var denne Viktorja, og hvorfor kaldte hendes mand hende for sin kæreste?

Ved hjælp af Facebook fandt hun hurtigt frem til, at der var tale om en ung, smuk kvinde, og hun besluttede sig derfor for straks at ringe til sin mand for at få en forklaring. Han beroligede dog Jen Waite med, at Viktorja blot var en kollega fra Europa, som han hjalp med at finde en lejlighed, fordi hun havde problemer med at låne penge til et indskud – og han forsikrede Jen Waite, at han elskede hende og aldrig kunne finde på at have en affære.

Men den forklaring skulle vise sig at være en stor løgn, og det stod hurtigt klart for Jen Waite, at den mand hun giftede sig med i 2012, det seneste år havde ført hende bag lyset og levet et dobbeltliv.

Hun fandt således flere mails, som hendes mand havde sendt til Viktorja, og på hans telefon fandt hun en SMS-besked til hans søn fra et tidligere ægteskab, hvor han forklarede, at han frygtede at miste sin nyfødte datter Louisa, men ikke Jen. Og via telefonregningen kunne hun se, at hendes mand havde talt i telefon med Viktorja i 45 minutter, alt i mens Jen Waite var i gang med at føde deres datter.

Jen Waite fandt også ud af, at hendes mand, mens hun var gravid og efter hun havde født, flere gange havde besøgt Viktorja i hendes lejlighed.

Hun besluttede sig for at forlade ham og lade sig skille, efter hun en aften så ham gå fra den restaurant, han arbejdede på, arm i arm med Viktorja.

Jen Waite slutter sit læserbrev af med at fortælle, at hun i dag er et stærkere menneske, selvom det hende tid at acceptere, at hun var blevet ført bag lyset. Hun håber, at hendes historie kan hjælpe andre kvinder, som står i samme situation, som hun gjorde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Var med på arbejde: Alexandra udtaler...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Alvorlig ulykke: Mand kørt på...
bt.dk
Brandfolk vil være til stede hele...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx