Af Mathias Tuxen - 15/08-17 15:22

Far finder farligt dyr i børneværelset: Men kan du se det? Far finder farligt dyr i børneværelset: Men kan du se det?

En nybagt far gjorde hen over weekenden et uhyggeligt fund i husets babyværelse. Kun få centimeter fra tremmesengen fyldt med bamser.

storybild

Mens manden i huset støvsugede babyværelset, blev han pludselig opmærksom på et dyr i hjørnet, som var alt andet end en sød, plysset bamse. Det skriver New York Post.

Faderen fra Queensland Australien, et land kendt for sine farlige dyr, ringede med det samme efter hjælp, da han troede, at han var stødt på en brunslange. Anset som verdens andenmest giftige slange, der er aktiv om dagen og kendt for sin aggressive adfærd.

Kort efter rykkede den lokale miljøbeskyttelsesorganisation ud til gerningsstedet. Sunshine Coast Snake Cathers 24/7 har sidenhen lagt fotoet af slangen ved siden af tremmesengen op på deres Facebook-side, hvor det har skabt stor debat. For kan du spotte den op til en meter lange slange i babyværelset?

Blandt de mere end 200 kommentarer findes flere bud på, hvor folk tror, at den godt gemte slange befinder sig.

Efter faderen havde tilkaldt hjælp til babyværelset, blev han dog gjort opmærksom på, at slangen han fandt ikke var den meget giftige brunslange, men i stedet en gulhovedet piskslange (Yellow-faced Whip Snake, red.), der anses for at være mindre giftig.

Under billedet fra Sunshine Coast Snake Cathers 24/7, der holder til i Queensland Australien, har en ansat ved navn Max delt billedet af slangen, der gemmer sig i babyværelset

»Ikke det bedste sted at finde en slange! En lokal fra området Little Mountain var igang med at støvsuge sit hus i dag, da han troede, han så en ung brunslange i babyværelset! Mens han holdt øje med slangen, ringede han til os og skyndte sig væk. Skurken var i virkeligheden en en mellem-giftig Gulhovedet Piskslange (Yellow-faced Whip Snake, red.). Prøv at se om du kan finde den på fotoet!«

AFSLØRING: Slangen kan lige akkurat ænses ved siden af æsken mellem væggen og tremmesengen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx