Af - 27/07-16 06:11

PRUT! Model deler ærligt foto: Sådan er det også at være morPRUT! Model deler ærligt foto: Sådan er det også at være mor

At blive mor er forbundet med en uendelig portion ubetinget kys og kærlighed. Men der medfølger også et beskidt arbejde.

Bildstrecke im Grossformat »

Sød numsetrend! Sådan viser kreative mødre deres babyer frem.

Babyer der smiler sødt til kameraet, mens de sidder i grønt græs og med blå himmel i baggrunden. Sådan plejer mange af babybillederne at se ud, når kalenderen siger sommer, og der skal postes nye billeder til Instagram.

Men nu har en australske blogger og fitnessmodel Chontel Duncan lagt et noget utradtionelt billede af sin nye baby på det sociale medie. Billedet viser Chontel Duncan, der er i bad med sin lille guldklump, som netop har skidt ned af sin mors arm. Æv!

Udtrykket i Chontel Duncans ansigt er heller ikke til at tage fejl af. Heldigvis står hun under bruseren, så det beskidte arbejde kræver kun lidt ekstra vand og sæbe.

Det er dog ikke kun den beskidte side ved at være mor, som den australske model deler med sine 560.000 følgere på Instagram. Den positive side ved moderskabet kan Chontel Duncans følgere også få et indblik i. Se selv.

Matchy Matchy 💙

A photo posted by Chontel Duncan (@chontelduncan) on

LÆS OGSÅ: Opsang fra nybagt mor: - Jeg vil inspirere dit barn til at amme sit eget barn

LÆS OGSÅ: Dansk hitsangerinde: Mit liv er ændret for evigt

LÆS OGSÅ: Nybagt mor troede hun ventede én baby - men hun fødte fem

LÆS OGSÅ: Fødselsdeprimerede mødre har større risiko for selvmord

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx