Af - 30/10-16 15:09; Opdateret: 30/10-16 15:30

Fyre afslører: Da dette øjeblik indtraf, stoppede jeg med at elske hendeFyre afslører: Da dette øjeblik indtraf, stoppede jeg med at elske hende

En gruppe mænd fortæller, hvornår de holdt op med at elske deres kærester og koner.

Bildstrecke im Grossformat »
- Da jeg opdagede, at jeg de fleste dage ikke havde lyst til at tage hjem længere. Hun ventede bare derhjemme på at jeg skulle underholde hende, og hun blev sur, hvis jeg hellere ville arbejde end at se film med hende, skriver en bruger. - Jeg vidste det, da hun pruttede, og jeg bare blev irriteret. Jeg grinede ikke engang mere. En anden fyr beretter om en situation, hvor hans kæreste spurgte ham: 'Er du helt ligeglad med, at jeg er ked af det?'. Det gik efterfølgende op for ham, at det var han, og fire dage senere forlod han hende. - Da min ven spurgte mig, om jeg ville gifte mig med min kæreste - jeg svarede 'nej' lidt for hurtigt, skriver en bruger. Den mest brutale historie kommer fra en bruger, der går under navnet admlshake. Han genfortæller en histoire om sin kammerat, der tog på et privat krydstogt med sin hustru. Parret havde været gift i tre år, men efter en dyr middag og en kinddans, udbrød kammeraten: 'Jeg elsker dig ikke mere. Jeg vil skilles' og hev skilsmissepapirerne frem. De fleste Reddit-brugere fortæller dog, at de stille og roligt endte med at gå fra kæresten, i og med at det langsomt gik op for dem, at kærligheden var forsvundet. Eksempelvis fortæller en mand, at han havde en skøn kæreste, som var en fantastisk person. Han stoppede bare med at have lyst til at holde i hånden eller have sex med hende. I kan aldrig enes om, hvilken film I skal se, eller hvad I skal have til aftensmad. Når I snakker om fremtiden, er det svært at se, hvordan I skal passe sammen, når du vil ud og rejse en masse, mens han hellere vil flytte i villa, få en vovse og købe Volvo. Du får ikke sommerfugle i maven, når du skal bruge tid sammen med din partner. Tværtimod føles det mere som noget du bør, end som noget, du virkelig har lyst til. Hvis du tænker over det, er du ikke specielt glad for at bruge tid med din kæreste. Det føles kedeligt og en smule akavet, og du vil meget hellere lave alt muligt andet. Du har det ikke helt nemt med bare at sige det første, der falder dig ind. Og sådan burde det jo ikke være. Det siges, at det er sundt at kunne skændes som par. Men så ofte, som I skændes, kan ikke være godt for forholdet. Da I var nyforelskede, elskede du hendes grin. Men nu er de små grynt blevet mere frastødende, end de er søde. Du går ikke så meget op i, om dine søskende og forældre kan lide din kæreste, og du snakker også gerne dårligt om din partner til dem. Når I er sammen, er det altid i derhjemme - og kun jer to. I går ikke på dates, og det gør dig faktisk heller ikke så meget. Det er længe siden, I har haft sex, og det føles mere som en pligt end en lyst. Det føles forkert at tage kæresten med, når du hænger ud med dine venner. Du spørger aldrig, og du ved, at din partner faktisk heller ikke gider. Et forhold bør ikke være en konkurrence, men det føles på en måde sådan. Tanken om at slå op har strejfet dig flere gange. Du har ikke gjort noget ud af det, da du slår det hen som en absurd idé, men det betyder faktisk en del.

Hvornår ved man med sikkerhed, at man ikke længere elsker sin partner?

For mange rammer visheden dem i et helt bestemt øjeblik, når de kigger på deres kæreste eller kone.

11 unge kvinder afslører: Gid vi havde vidst dette, før vi havde sex første gang
11 unge kvinder afslører: Gid vi havde vidst dette, før vi havde sex første gang

Det er der kommet en masse fortællinger ud af fra en række mandlige brugere på det sociale medie Reddit, skriver The Independent.

E-sport hitter: Elever jager drømmen om gaming på fuld tid
E-sport hitter: Elever jager drømmen om gaming på fuld tid

Historierne spænder vidt og bredt, Men især en historie må siges at være den allermest brutale.

Læs nogle af historierne i billedgalleriet øverst i artiklen!


LÆS OGSÅ: Danske Filip efterlyser sin store kærlighed: Kender du denne kvinde?

LÆS OGSÅ: TV: Hun bad kæresten tage hendes mødom: Hans svar rystede alle

LÆS OGSÅ: Konepasseren Peter har sex med bunkevis af kvinder

LÆS OGSÅ: Forskere: Så meget sex skal du have for at være lykkelig

LÆS OGSÅ: TV: 100 mennesker viser deres 'orgasme-ansigt'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx