Af - 20/01-17 21:36

'The Boss' overraskede alle: Hyldede Obama med hemmelig intimkoncert'The Boss' overraskede alle: Hyldede Obama med hemmelig intimkoncert

I sidste uge gav Bruce Springsteen en hemmelig koncert i Det Hvide Hus til ære for den afgående præsident Barack Obama. For Trump lykkedes det end ikke at få Springsteens kopiband til at spille under præsident-indsættelsen senere i dag.

storybild

Med al den palaver, der har været omkring, hvilke kunstnere, der ville og ikke ville optræde til Donald Trumps indsættelse som USAs kommende præsident senere i dag, må det for Trump selv føles som endnu en kold spand vand i hovedet, når The Boss - a.k.a. Bruce Springsteen - i sidste uge gav en uanonceret imtim-koncert i Det Hvide Hus til ære for den afgående præsident Barack Obama.

Målinger: Obama slutter som en populær præsident
Målinger: Obama slutter som en populær præsident

Selv forsøgte Mr. Trump nemlig at få Bruce Springsteen-kopibandet 'The B-Street Band' til at give koncert under indsættelsen, men end ikke de ønskede at lægge lydtæppe til den præsidentielle ceremoni.

Ifølge det amerikanske medie Rolling Stone blev koncerten spillet torsdag den 12. januar - cirka to måneder efter Barack Obama tildelte Springsteen udmærkelsen 'Presidential Medal of Freedom'.

Foto: Scanpix

Den hemmelige koncert blev afholdt i Det Hvide Hus' "East Room" og blev overværet af cirka 250 tilskuere, som blev forkælet med 15 sange fra Bossens svulmende bagkatalog.

Anmeldere hylder Springsteen - men skoser Parkens lyd
Anmeldere hylder Springsteen - men skoser Parkens lyd

Bruce Springsteens hit 'Tougher Than the Rest' fra 1987-albummet 'Tunnel of Love' dedikerede Bossen under koncerten til 'The Obamas' for alt det, de har stået ud gennem otte år i embeddet.

Springsteen aflyser koncert i protest mod
Springsteen aflyser koncert i protest mod "toiletlov"

Flere af sangene på setlisten, som følge hjemmesiden backstreets.com så ud som herunder, var nøje udvalgt til begivenheden på grund af deres politiske budskaber.

Working on the Highway
Growin' Up
My Hometown
My Father's House
The Wish
Thunder Road
The Promised Land
Born in the U.S.A.
Devils & Dust
Tougher Than the Rest (with Patti Scialfa)
If I Should Fall Behind (with Patti Scialfa)
The Ghost of Tom Joad
Long Walk Home
Dancing in the Dark
Land of Hope and Dreams

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx